9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleLesia Tsurenko, asaltată de „hateri”

Lesia Tsurenko, asaltată de „hateri”

Jucătoarea de tenis ține constant legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale, împărtășind fotografii și clipuri video atât de la antrenamente, cât și din afara acestora, atunci când sportiva se relaxează pe plaje exotice, în ținute sumare.

Ucraineanca în vârstă de 31 de ani a vorbit recent și despre partea întunecată a interacțiunilor sale online, mai ales despre mesajele rău-intenționate pe care le primește în mod regulat, speculând că acestea ar putea proveni de la oameni furioși că au pierdut bani după ce au pariat pe meciurile sale.

„Mesajele pline de ură nu sosesc doar din țările vorbitoare de limbă rusă”, a spus ea pentru Intersport Ucraina.

„În mare parte, ele doresc moartea mea și a rudelor mele, dar cea mai frecventă dorință este să mă îmbolnăvesc de cancer”, a mărturisit tenismena.

„Cred că oamenii pur și simplu nu înțeleg ce scriu. Mi se pare că unele mesaje nici măcar nu au sens. E un fel de furie refulată, care durează zece minute. Apoi oamenii se răcoresc și poate chiar își șterg mesajele”, a conchis ea.

Momentan, Tsurenko se află în Kiev, acolo unde se antrenează pentru participarea la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Cele mai citite

Rareș Hopincă: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei este “raţională” şi “matură”

Decizia PSD - PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, este "raţională" şi "matură", a declarat, marţi, Rareş...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă