12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLife Tips - Cum sa te pregatesti din timp de schimbarea anotimpurilor

Life Tips – Cum sa te pregatesti din timp de schimbarea anotimpurilor

Astfel, trebuie sa iei intiativa inainte de sosirea primaverii sau a iernii pentru a nu te aglomera cu lucrurile pe care trebuie sa le faci in perioada de tranzitie de la un anotimp la altul. 

 Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere, inainte de venirea unui nou sezon 

 Intareste-ti imunitatea 

Virozele sunt la tot pasul, mai ales atunci cand se face trecerea dintre iarna si primavara, fapt pentru care este necesar sa-ti intaresti sistemul imunitar pentru a sta cat mai departe de eventualele raceli care iti pot strica buna dispozitie. Administreaza vitamina C sub orice forma, indiferent daca preferi fructele sau medicamentele ori suplimentele naturale, deoarece acestea au capacitatea de a crea un fel de scut impotriva microbilor. 

 Schimba garderoba 

Pe parcursul iernii umpli dulapul cu tot felul de pulovere, geci si haine cat mai groase, insa in momentul in care primavara se apropie cu pasi repezi este necesar sa faci loc in sifoner si bluzelor mai subtiri si fustelor elegante. Nu lasa pe ultima suta de metri aceasta activitate, deoarece este mult mai eficient sa te ocupi incet, sigur și din timp de lucrurile pe care trebuie neaparat sa le faci.  

Mergi la shopping 

Fie ca se apropie vara sau iarna, este esential sa vezi care sunt articolele vestimentare care iti lipsesc din tinutele viitorului anotimp, pentru a merge la cumparaturi fara stres ori graba. In cazul in care stai foarte bine la capitolul hainelor, dar la incaltaminte ai nevoie de o noua pereche de pantofi sau de adidasi, poti achizitiona perechea preferata de incaltaminte de dama de la Trendmall.ro. In acest fel, te vei bucura pe deplin chiar si de prima zi din noul sezon climatic, fiind imbracata adecvat. 

Planifica vacante 

Daca se apropie vara, de exemplu, poti incepe sa planifici viitoarele vacante, deoarece acest anotimp calduros este plin de distractie si de zile insorite, fapt pentru care trebuie neaparat sa pleci intr-o destinatie exotica, unde sa petreci clipe de neuitat. Este esential sa stabilesti calatoriile din timp, pentru a putea gasi transport, cazare sau un sejur complet la preturi modeste, ideale pentru toate buzunarele.  

 

 

In concluzie, este mult mai eficient sa te pregatesti precoce de venirea unui nou anotimp, pentru a nu fi luat prin surprindere de diferite afectiuni si de lucrurile pe care trebuie sa le faci odata cu aceasta tranzitie. In acest fel, nu te aglomerezi cu activitatile specifice schimbarii anotimpurilor si poti profita la cote maxime de prima ninsoare sau de prima zi calduroasa din an.

Ia initiativa, fii perseverenta si gandeste-te la toate aspectele care alcatuiesc trecerea de la un anotimp la altul. 

 

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă