15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleLimbajul trupului in dragoste: afla interpretarea gesturilor!

Limbajul trupului in dragoste: afla interpretarea gesturilor!

Desi exista multe diferente intre comportamentul barbatilor si cel femeilor, atunci cand dragostea intra in scena, gesturile ii tradeaza atat pe unii cat si pe ceilalti. In jocul seductiei, femeile sunt cele care mizeaza, totusi, pe exprimarea unor semnale mai evidente, in timp ce barbatii incearca sa para cat mai stapani pe situatie.

Modelele noastre sunt adevarate maestre in ceea ce priveste limbajul trupului in dragoste, ele folosindu-se adesea de mimica si gestica pentru a mentine discutiile cu cei cu care interactioneaza online. Daca vrei sa stii si tu care sunt acele gesturi prin care poti atrage atentia oricarui barbat, dar si care sunt semnele ca el te place, descopera-le aici!

Limbajul trupului in dragoste: cum flirteaza femeile

Modelele de videochat trebuie sa adopte o atitudine deschisa si sa empatizeze cat mai bine cu dorintele si sentimentele celui care se afla dincolo de camera web. Invata si tu din experienta lor si vezi care sunt gesturile prin care ii arati unui barbat ca ti-a starnit interesul!

Femeile isi trec, adesea, mainile prin par atunci cand discuta cu o persoana care le atrage; gestul ia nastere din dorinta de a sublinia feminitatea.

Un gest care denota disponibilitatea se refera la pozitia bratelor. Intotdeauna vei adopta o pozitie deschisa a bratelor atunci cand vorbesti cu un barbat care te atrage. Mainile incrucisate arata contrariul, transmitand ideea de respingere.

Femeile mai indraznete apeleaza in jocul seductiei si la ame ceva mai puternice; acestea isi ating buzele sau gatul, fapt care reprezinta indicarea zonelor erogene.

Stiai ca atunci cand esti indragostita de persoana pe care o privesti buzele ti se maresc usor? Acest lucru se datoreaza eliberarii de estrogen in organism. Asadar, vorbim despre o reactie involuntara pe care nu o putem controla!

Potrivit cercetatorilor, barbatii interpreteaza zambetul sau comportamentul amical al unei femei drept un semn de dorinta sexuala. Asadar, ai grija care este mesajul pe care vrei sa il transmiti!

Limbajul trupului in dragoste: cum cuceresc barbatii

Si barbatii pot fi ”cititi” atunci cand sunt pe punctul de a se indragosti! Iata care sunt gesturile care tradeaza un barbat care ti-a cazut in mreje:

Trecerea mainii prin par este un semnal comun atat femeilor cat si barbatilor, folosit constient sau nu in timpul flirtului. De cele mai multe ori, domnii isi ating fie cravata sau gulerul camasinii pentru a atrage atentia asupra acestor elemente tipic masculine.

Modul in care te priveste este un alt semn ca te place. Daca i-ai starnit interesul, el va mentine contactul vizual mai mult de 3-4 secunde, focusandu-se mai ales asupra buzelor si a ochilor tai.

Capul sus si pieptul scos in fata sunt ale doua modalitati in care barbatii isi adapteaza postura corporala atunci cand vor sa atraga atentia interlocutoarei.

Un barbat care flirteaza va face si gesturi involuntare: de exemplu, el se va apeca catre femeia care il intereseaza.

Studiile arata ca unii barbati isi evidentiaza, prin atingere, mandibula. Acesta este un semn al puterii si un indiciu ca filtrul este in toi!

Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă