Lindsay Brewer, hărțuită pe Instagram

Lindsay Brewer, hărțuită pe Instagram

Rl online 0 comentarii

În vârstă de 22 de ani, Lindsay Brewer pilotează în IndyCar și este o adevărată vedetă pe Instagram. Considerată o senzație și o viitoare stea a sporturilor cu motor, șoferița americană are peste 1,1 milioane de urmăritori pe celebra rețea de socializare.

Recent, blonda a dezvăluit că a primit numeroase mesaje indecente, după ce a postat o fotografie cu ea într-un costum de baie roz. Lindsay a mărturisit că poza făcută în Malibu, California, a stârnit reacții nebănuite din partea unor bărbați.

Într-un clip video, Brewer a comentat: „Mă duc să-mi verific mesajele private și văd două poze indecente și un poem”. Apoi, la finalul filmulețului, americanca a ieșit supărată pe ușă.

Lindsay Brewer a început să piloteze încă de la vârstă de 11 ani. În 2015, a trecut de la kart-uri la mașini. Modelul său este Danica Patrick, un fost pilot de succes în competițiile IndyCar. Câștigătoare a diverse concursuri regionale, Lindsay și-a propus să distrugă stereotipul conform căruia femeile nu pot pilota mașini de curse.

Comentarii

loading...