15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleLindsey Vonn, antrenament deasupra closetului

Lindsey Vonn, antrenament deasupra closetului

Bizarul exercițiu de forță a făcut parte dintr-un program mai elaborat de pregătire al americancei, dezvoltat și personalizat de antrenorul ei. Încurajată de guru-ul fitnessului, Gunnar Peterson, Vonn nu s-a sfiit de obiectivul camerei si s-a lăsat filmată atunci cand a făcut niște genuflexiuni. Poate suna simplu, însă blonda a adăugat „greutate” acestui exercițiu, la propriu, luând o bară cu cateva kilograme bune pe umeri, în timp ce executa genufluxiunile deasupra unei toalete.

Clipul video a fost postat de Lindsey pe contul ei de Instagram, acolo unde blonda are nu mai puțin de 2 milioane de urmăritori. În spirit ludic, aceasta i-a întrebat pe fani: „Pe care le-ați încerca?”.

În clip, Vonn a continuat să își demonstreze forța, intimidând chiar și un bărbat atunci când a ridicat un baros imens, pe care l-a izbit cu putere pe o cutie amortizată. Un alt antrenament pe care l-a exemplificat medaliata olimpică a fost să se cațere pe o bandă de alergare, care imita o scară în mișcare. Ca și cum exercițiul nu ar fi fost îndeajuns de solicitant, antrenorul îi punea mingi în față, pentru a-i îngreuna urcarea.

Fanii au apreciat abilitățile americancei, laudându-o în comentarii pentru determinare și devotament, deși aceasta s-a retras din competițiile de schi alpin în anul 2019, din cauza accidentărilor.

La începutul acestui an, blonda a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, hocheistul PK Subban, dar nunta celor doi a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

De-a lungul vremii, Vonn s-a iubit cu fostul jucător de golf Tiger Woods. S-a vorbit și despre o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Asta după ce Lindsey divorțase de Thomas Vonn. Lindsey s-a autodeclarat „bolnavă după sex”, acceptând o relație cu Tiger Woods, deși știa că, înainte de a divorța, golferul își înșelase soția de mai multe ori.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă