13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleLocuinţa unui cuplu britanic celebru a fost ţinta unor spărgători mascaţi

Locuinţa unui cuplu britanic celebru a fost ţinta unor spărgători mascaţi

Poliţiştii au fost chemaţi la vila în valoare de 6,8 milioane de euro, situată în Great Tew, Oxfordshire, Marea Britanie, vineri noapte, după ce paznicii i-au văzut pe hoţi pe camerele de supraveghere.

Şi oaspeţii unei proprietăţi din vecinătate, Soho Farmhouse, i-au văzut pe hoţi şi au fugit să îi prindă.

Cei trei bărbaţi mascaţi, care au folosit o scară pentru a intra pe una dintre ferestrele de la etaj, au reuşit să fugă şi încă nu au fost prinşi de poliţie.

Fostul fotbalist David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a cerut întărirea măsurilor de securitate în cazul acestei vile unde el, soţia sa, creatoarea de modă Victoria Beckham, şi cei patru copii ai lor îşi petrec frecvent sfârşiturile de săptămână.

Soţii Beckham nu se aflau la această reşedinţă în momentul în care a avut loc tentativa de jaf, ci în drum spre Australia, unde, împreună cu trei dintre copiii lor – Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani – sunt oaspeţii prinţului Harry, aflat într-o vizită oficială în această ţară.

Printre vecinii celebri ai soţilor Beckham se numără ducele Harry şi ducesa Meghan de Sussex, fosta gazdă a emisiunii “Top Gear” Jeremy Clarkson şi fostul premier britanic David Cameron. Iar Soho Farmhouse este un club exclusivist vizitat frecvent de vedete precum Kate Moss, James Corden şi Sam Smith.

Soţii Beckham au ajuns în Australia sâmbătă seară, fiind oaspeţii prinţului Harry cu ocazia Jocurilor Invictus din Sydney (20 – 27 octombrie).

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă