6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleLucruri pe care le ofera o firma profesionista de mutari mobila

Lucruri pe care le ofera o firma profesionista de mutari mobila

 

Persoanele care urmeaza sa se mute si pun in balanta daca sa apeleze la o firma de mutari mobila sau sa incerce sa gaseasca pe cont propriu o masina si niste prieteni dornici de carat, ar trebui sa aleaga firma profesionista, chiar daca pe hartie costul unei astfel de solutii este mai mare.

In practica, costul ajunge de multe ori sa fie mai mic iar efortul depus de beneficiar este aproape zero.

Care sunt lucrurile pe care le ofera o firma profesionista de mutari mobila, care fac sa merite un astfel de serviciu?

1. Planul. O firma specializata in mutari poate sa construiasca un plan foarte bine pus la punct care sa vizeze cateva lucruri esentiale: mutarea pieselor de mobilier fara niciun fel de uzura, gasirea unor solutii rapide, chiar si in situatii nu tocmai propice mutatului si menajarea beneficiarului, care nu depune absolut niciun efort.

2. Asigurarea. O firma care se respecta ofera asigurare pentru toate produsele pe care le muta, indiferent ca este vorba despre mutari nationale sau mutari internationale. Practic, riscul pe care si-l asuma cel care plateste astfel de servicii este zero, pentru ca in cazul unui incident asiguratorul ii va plati toate daunele.

3. Solutiile de debarasare. De asemenea, firmele de mutari mobila ofera si servicii de debarasare mobila. Asta inseamna ca mobila veche nu va ajunge sa ocupe tot spatiul ghenei din spatele blocului, ci va fi reconditionata sau aruncata in locuri de unde poate sa fie refolosita.

4. Capacitatea de a transporta absolut toata mobila intr-un singur transport. Firmele de mobila dispun de masini mici, medii, mari sau foarte mari, in asa fel incat sa se muleze pe nevoile clientilor si sa optimizeze cat mai bine costurile cu transportul.

5. Instrumentele necesare pentru ambalare si organizare. De asemenea, o firma de mutari poate sa vina cu o multime de instrumente pentru ambalarea lucrurilor fragile si organizarea lor cat mai corecta.

Car sunt riscurile pe care si le asuma o persoana care decide sa se mute in regim propriu?

Conform celor de la professionalmovers.ro, mutarile in regim propriu sunt costisitoare si prezinta o serie de riscuri. Spre exemplu, persoanele neantrenate care incep sa mute piese mari de mobilier risca sa se accidenteze destul de grav. In cel mai bun caz ajung sa aiba febra musculara cateva zile dupa intregul proces de mutare.

De asemenea, exista riscul sa se sparga diverse obiecte cu valoare reala sau sentimentala, sa se piarda foarte mult timp cautand o masina suficient de mare pentru transport si sa apara tot felul de cheltuieli neprevazute.

Concluzia este simpla: desi firmele de mutari par mai costisitoare la inceput, acestea pot sa ofere servicii de foarte buna calitate si ajuta orice persoana care vrea sa se mute sa elimine aproape tot stresul generat de o mutare si sa se bucure de noua locuinta cu toata inima.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă