12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleLuke Wilson, erou, nu doar pe marele ecran, ci și în viața...

Luke Wilson, erou, nu doar pe marele ecran, ci și în viața reală

Potrivit poliţiei, marţi la ora 6.30 p.m., în Los Angeles, Toyota pe care o conducea Wilson a fost lovită de un Ferrari în care se afla Haas, în vârstă de 35 de ani, pe scaunul pasagerului.

Potrivit relatărilor de miercuri ale unui martor, actorul din ”The Royal Tenenbaums” a scos o femeie dintr-un alt vehicul implicat în accident.

Şoferul Ferrari-ului, care a murit la locul accidentului, este, potrivit raportului forţelor de ordine, Mark William Gibello în vârstă de 71 de ani.

Sean Heirigs, în vârstă de 46 de ani, martor al accidentului, a declarat pentru Press Association că l-a ajutat pe actor să scoată din vehicul o femeie de 50 de ani, după ce au simţit miros de fum.

”Aş spune că (Luke) s-a comportat eroic în felul în care a dirijat manevrele de scoatere a femeii din vehicul”, a spus Heirigs.

”Nu era obligat să facă asta, era de asemenea una dintre părţile avariate în accident, iar pentru mine, faptul că a fost acolo şi că m-a ajutat a fost extraordinar”.

Heirigs, care conducea automobilul din spatele Ferrari-ului, a adăugat că fiica sa în vârstă de 14 ani a sunat la poliţie în timp ce el şi Wilson salvau femeia.

”Luke a spus că simte miros de fum. ‘Să o scoatem afară!”’ a spus Heirigs.

”Actorul a intrat prin portbagaj şi a scos-o din maşină. Apoi amândoi am cărat-o spre marginea drumului ca să o putem aşeza într-un loc sigur”.

O purtătoare de cuvânt din partea poliţiei din Los Angeles a declarat miercuri seara că starea de sănătate a femeii este stabilă.

Luke Wilson, în vârstă de 46 de ani, nu a suferit nicio rană importantă.

Detectivul Jeff Fischer a confirmat pentru postul local de televiziune KTLA că actorul se afla la volanul unei Toyota FJ, care a fost lovită în accident.

Bill Haas a fost dus iniţial la spital, dar externat ulterior după ce s-a constatat că rănile sale sunt minore.

Potrivit organizatorului de competiţii de golf PGA Tour, Haas era găzduit de proprietarul Ferrari-ului înaintea unui turneu care urma să se desfăşoară într-un loc din apropiere, Riviera Country Club, şi la care jucătorul nu va mai lua parte după acest accident, potrivit Agerpres.

Cele mai citite

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...
Ultima oră
Pe aceeași temă