13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLush by Lovense - tehnologie in dormitor

Lush by Lovense – tehnologie in dormitor

Iti prezentam in acest articol o jucarie sexuala potrivita atat pentru utilizarea in dormitor care si pentru sesiunile de videochat. In momentul in care este model de videochat cu siguranta stii deja ca vei avea nevoie de cele mai bune elemente care sa te ajute sa intretii atmosfera din fata camerei si pentru a tine vizitatorii cat mai mult timp activi. Cu vibratorul Lush de la Lovense in mod sigur vei face oamenii sa se intoarca la tine periodic.

Lovense Lush se numara printre cele mai cautate astfel de jucarii sexuale pentru uz profesional daca putem spune asa. In ultima vreme este la moda si absolut toate modelele de videochat il folosesc. Cei care sunt in room-ul tau pe chat sunt pasionati de lush si vor merita in mod sigur un loc special in acest top.

 

Lush de la Lovense – avantaje uriase

Lush este unul din cele mai des cautate jucarii sexuale. Si este la moda in ultimul timp pentru ca toti cei care participa la videochat sunt pasionati de aceasta jucarie de aceea ocupa un loc special in toate articolele nisate.

Lush este in top in ceea ce priveste puterea. Antena sa bluetooth ii da flexibilitate motiv pentru care vei putea folosi aparatul oriunde pe corp si va avea cel mai lung control oferit vreodata de un vibrator bluetooth. De asemenea, calitatile superioare si siliconul din care acest vibrator este confectionat fac ca Lush sa se numere printre cele mai des utilizate vibratoare.

Un alt avantaj este faptul ca ai numeroase optiuni de controale pentru aplicatiile si setarile existente. Poti sa fi notificat special pentru anumite actiuni si pentru toate aceste motive este unul din cele mai apreciate vibratoare din intreaga lume.

Lovense Lush este cea mai buna metoda cu ajutorul careia te poti distra in dormitor si nu numai. Acest vibrator este extrem de puternic dar in acelasi timp este si foarte silentios si conexiunea sa de tip bluetooth il transforma in cel mai controlabil aparat care se afla la ora actuala pe piata.

Daca vrei sa ai o relatie la distanta condimentata si care sa mearga tot ce trebuie sa faci este sa experimentezi toate modurile pentru a mentine relatiile vii. Daca iti vei condimenta relatia cu cadouri si surprize si cu jucarii sexuale de la ebut in mod sigur vei mentine pasiunea aprinsa mai mult timp si este de asemenea nevoie ca din cand in cand sa fie nevoie sa investesti in jucarii sexuale interesante.

In cazul in care tot ce vrei este sa te distrezi in confortul propriei care sau nu te inhiba ideea de a incerca si in alte zone, lush este special pentru tine. comaprativ cu alte vibratoare pe care poti sa le utilizezi, Lush este un vibrator intern care este sigur si discret. Poti sa il folosesti absolut oriunde pentru ca se aude cu greu si totusi silentiozitatea lui nu compromite puterea el fiind unul din cele mai bune si mai puternice aparate care sunt la ora actuala pe piata.

Aparatul este la pachet cu una din cele mai strong telecomenzi de control si vibratorul roz Lush este ideal pentur tine si este perfect curbat astfel incat sa atinga punctul G. antena sa flexibila Bluetooth iti permite sa asezi vibratorul oriunde doresti pe cor si sa obtii un control perfect asupra acestuia. Oriunde il tii le Lush sub haine el nu se deconecteaza din aplicatie insa scade raza de actionare.

In momentul in care este inserat acest aparat este silentios si nu trebuie sa te ingrijorezi ca se va auzi de exemplu in autobuz, avion sau cinema. Pentru a descoperi personal o astfel de experienta tot ce este necesar sa faci ar fi sa il incerci si sigur nu vei regreta. Garantam pentru asta.

Lovense Lush – un vibrator usor de intretinut

Deoarece este confectionat din silicon fin Lush este sigur si confortabil. In momentul in care incepi sa il folosesti este recomandat sa folosesti lubrifianti cu apa. Un lubrifiant cu silicon strica aparatul. Inainte de a il utiliza pentru prima data dupa o lunga perioada de timp iti recomandam sa te asiguri ca este foarte bine curatat. In acest scop ar trebui sa folosesti sapun antibacterian si apa calduta ca sa fii sigura ca dispozitivul nu dezvolta pe suprafata sa germeni.

Pentru stergere este cel mai bine sa utilizezi un material foarte curat si care nu are scame. Pentru a incerca acest dispozitiv este bine sa incerci sa il incarci prin USB sau sa cumperi un adaptor pentru priza astfel incat aparatul sa se poata incarca oriunde. El vine de la producator doar cu incarcatorul prin USB.

Faptul ca are incarcare prin USB iti ofera un alt avantaj considerabil deoarece iti poti pune un film care sa te inspire si te poti juca cu Lush in timp ce se incarca fiind conectat la laptop.

 

 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă