9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleMădălina Ghenea s-a cuplat cu Zaniolo

Mădălina Ghenea s-a cuplat cu Zaniolo

Deși este în recuperare după o intervenție chirugicală suferită la genunchi, Zaniolo este foarte activ în viața privată. Se pare că jucătorul celor de la AS Roma s-a despărțit de Sara, iubita lui din adolescență, pentru a putea fi cu Mădălina Ghenea, care este cu 12 mai în vârstă decât el.

Nu mulți știu, dar șatena cu forme perfecte este mămică. În 2017, aceasta a născut-o pe Charlotte, rodul relației cu afaceristul Matei Stratan.

„Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții“, spunea Mădălina în urmă cu ceva vreme.

De-a lungul timpului, fotomodelul stabilit de 18 ani în Italia a ținut prima pagină a ziarelor datorită poveștilor de dragoste în care a fost protagonistă. Ghenea s-a iubit cu actori celebri precum Gerard Butler, Leonardo DiCaprio sau Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein și cu atacantul Marco Borriello. De asemenea, presa a speculat că diva ar fi avut ceva mai mult decât o prietenie cu fostul acționar dinamovist Dragoș Săvulescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă