Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Madonna îşi apără discursul despre Aretha Franklin de la gala MTV Music Awards

Madonna îşi apără discursul despre Aretha Franklin de la gala MTV Music Awards

Madonna, criticată la gala MTV Video Music Awards, după un discurs despre Aretha Franklin considerat excesiv şi orientat spre sine, a precizat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că momentul nu s-a dorit a fi un tribut „Reginei Soul” şi că oamenii s-au grăbit să judece.

Rl online 0 comentarii

Artista în vârstă de 60 de ani, care a apărut pe scena din New York purtând veşminte tradiţionale africane, a transmis: „Mi-a fost cerut să prezint premiul pentru «Video of the Year». Apoi, ei (organizatorii, n.r.) mi-au cerut să împărtăşesc momente din cariera mea care au avut legătură cu Aretha Franklin. Am vorbit despre o parte a călătoriei mele şi i-am mulţumit Arethei pentru că m-a inspirat. Nu am intenţionat să îi aduc un tribut. Ar fi fost imposibil în 2 minute, cu tot zgomotul şi strălucirea unei gale de premiere. Nu i-aş putea face niciodată dreptate în acest context sau mediu. Din păcate, cei mai mulţi oameni se grăbesc să judece. O iubesc pe Aretha. R.E.S.P.E.C.T. Iubesc dragostea şi nimic din ce poate spune cineva nu va putea schimba asta”.

Cântăreaţa americană de origine cubaneză Camila Cabello a fost marea câştigătoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards, care a avut loc luni seară la New York şi pe scena căreia au urcat artişti ca Jennifer Lopez, Cardi B şi Nicki Minaj, de asemenea premiaţi, dar şi Maluma, Aerosmith şi Post Malone.

Comentarii

loading...