13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMadonna va începe turneul pentru promovarea noului său album

Madonna va începe turneul pentru promovarea noului său album

Biletele, care oscilează între 75 şi 400 de euro, vor fi puse în vânzare sâmbătă 25 mai, potrivit companiei promotoare portugheze ”Everything is New”, relatează Efe.

După Portugalia, regina muzicii pop în vârstă de 60 de ani va concerta până în februarie anul viitor la Londra şi Paris, singurele două oraşe europene pe care le vizita în afara capitalei lusitane.

”Madame X Tour”, care se va desfăşura în săli de capacitate mai mică, va debuta pe 12 septembrie la New York, unde Madonna are prevăzute douăsprezece concerte, care vor fi urmate de alte spectacole la Chicago, Los Angeles, Boston, Philadelphia şi Miami.

Cântăreaţa, care a stârnit controverse cu recitalul său de sâmbătă la gala Eurovision din Tel Aviv unde dansatorii care au însoţit-o au afişat un steag israelian şi altul palestinian, va lansa pe 14 iunie ”Madame X”, cel de-al 14-lea său album de studio.

Albumul a fost înregistrat timp de 18 luni în Portugalia, dar şi la Londra, New York şi Los Angeles, şi este influenţat de oraşul Lisabona unde a locuit în ultimii doi ani.

Realizat în colaborare cu producătorul francez Mirwais, noul album cuprinde 15 piese, printre care o nouă versiune a piesei ”Faz gostoso” a cântăreţei portugheze Blaya, pe care Madonna o interpretează în portugheză alături de artista braziliană Anitta, şi ”Medellín”, un duet cu muzicianul columbian Maluma.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă