13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMai cumparam sau nu masini din Germania? Recomandari si sfaturi utile pentru...

Mai cumparam sau nu masini din Germania? Recomandari si sfaturi utile pentru achizitii sigure

Experienta cumpararii de auto Germania poate fi atat interesanta, cat si descurajanta. Un aspect pozitiv este dat de numarul foarte mare de producatori, astfel incat optiunile sunt variate. Descurajator poate sa devina procesul de cautare, cat si toate formalitatile care trebuie indeplinite. Pentru a face o alegere buna, va trebui sa gasiti raspunsuri la o serie de intrebari: care este bugetul alocat? Cati membri ai familiei vor folosi masina? Pentru ce perioada de timp intentionati sa utilizati automobilul?
 
 

Auto Germania: avantajele care primeaza
 
Exista o multime de surse pentru a va ajuta sa decideti ce masina doriti sa cumparati, incluzand, printre altele, platformele online, reviste auto si orice alt fel de publicatii. Indiferent de sursa din care obtineti informatiile, este foarte probabil ca in cele din urma sa ajungeti la serviciile unui dealer auto pentru finalizarea tranzactiei. De retinut ca legea germana interzice, in general, negocierea libera, atat de comuna in alte tari.
 
Exista insa cateva modalitati de a negocia pretul. Dealerii ofera uneori reduceri pentru plata integrala in numerar. Exista, de asemenea, loc de negociere atunci cand vine vorba de optiuini suplimentare; trapa, aer conditionat, sistem de sunet si alte accesorii.
 
Daca nu detineti intreaga suma de bani pentru o masina noua, atunci va trebui sa recurgeti la un sistem de finantare. Multi dealeri si producatori ofera programe de finantare interna, de obicei la o rata a dobanzii usor mai buna decat o banca. Dar merita sa verificam ambele posibilitati.
 
Ratele dobanzilor pot fi mai bune in cazul producatorului, dar imprumutul ar putea fi platit inapoi in trei. In functie de pret, finantarea poate varia de la 24 la 60 de luni. Cele mai bune rate ale dobanzii sunt oferite atunci cand se efectueaza o plata in avans de 20%.
 

Daca cumparati o masina rulata prin intermediul unui dealer, veti primi, in mod normal, un tip de garantie. Conform legii germane, dealerii trebuie sa onoreze o garantie limitata de un an pentru toate autoturismele second hand pe care le vand. Sunt acoperite defectele din momentul vanzarii, dar nu si cele care rezulta din uzura obisnuita sau din neglijenta.
 
 
Daca sunteti aventuros si doriti sa cumparati o masina folosita de la un proprietar privat, ziarele sunt pline de anunturi si exista o multime de site-uri online. Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le studiati in anunturi sunt kilometrajului, data urmatoarei inspectii (TÜV), data primei inmatriculari, anul de fabricatie si numarul de proprietari.
 
Ca idee generala, este recunoscut faptul ca germanii tind sa aiba grija de masinile pe care le conduc, ceea ce inseamna ca aveti sanse mari sa gasiti un autoturism excelent la un pret convenabil. Cu toate acestea, datorita multitudinii de etape care trebuie parcurse, a timpului irosit cu deplasarea, a banilor cheltuiti, de cele mai multe ori este mai avantajos sa achizitionati masina direct de la la dealer roman specializat in auto germania.
 
Un astfel de dealer, cu experienta notabila in vanzarea si leasingul de masini este Auto Geist. Pe langa numarul generos de masini detinut in parcul sau, Auto Geist ofera clientilor sa garantie pentru a perioada de 12 luni de zile, test drive gratuit cat si consultanta pentru alegerea modelului optim.
 
In cautearea unor oferte tip „ auto Germania”? Iata o solutie de incredere
 
Indiferent daca veti folosi masina in scop personal sau pentru afacerea dumneavoastra, va recomandam sa intrati aici in legatura cu echipa autogeist.ro pentru a primi raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra.
 
Contacteaza aici un reprezentant Autogeist si descopera o oferta avantajoasa pentru auto Germania.
 
 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă