15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleMama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit

Mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit

Vernita Lee a murit pe 22 noiembrie în reşedinţa ei din oraşul Milwaukee şi a fost deja înmormântată în cadrul unor funeralii private, a precizat familia îndoliată într-un comunicat de presă.

Alături de Oprah Winfrey, Vernita Lee a mai avut o fiică, Patricia Amanda Faye Lee, pe care a dat-o spre adopţie la scurt timp după naştere şi cu care a reluat legătura ulterior. Defuncta avea de asemenea mai mulţi nepoţi şi strănepoţi.

Mama cunoscutei realizatoare TV a avut alţi doi copii, un fiu, Jeffrey Lee, care a murit în 1989, şi încă o fiică, Patricia Lee Lloyd, care a murit în 2003.

Vernita Lee, care a lucrat ca femeie de serviciu, avea vârsta de 18 ani şi nu era căsătorită atunci când a născut-o pe Oprah Winfrey, într-o regiune regiune rurală din Mississippi, în 1954. Potrivit presei americane, Oprah a fost crescută de bunica ei până la vârsta de şase ani, apoi de mama ei, alături de care s-a mutat în Milwaukee, un oraş din statul Wisconsin.

Nu sunt cunoscute circumstanţele în care a murit Vernita Lee, iar o purtătoare de cuvânt a postului Oprah Winfrey Network (OWN) a spus că prezentatoarea TV nu va face declaraţii publice despre decesul mamei sale.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă