Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mariah Carey   (Foto: Billboard)

Mariah Carey (Foto: Billboard)

Mariah Carey a fost dată în judecată. I se cer trei milioane de dolari

Cântăreața Mariah Carey a fost dată în judecată de un organizator de spectacole, care îi cere despăgubiri de trei milioane de dolari, informează, joi, site-ul voici.fr citat de Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Despăgubirile sunt cerute pe motiv că Mariah Carey și-a anulat mai multe concerte în America de Sud.

În 2016, Carey se scuza că îşi anulează mai multe concerte în Chile, Argentina şi Brazilia şi îi acuza pe organizatori, compania Fenix, de faptul că nu i-au plătit onorariul.

În schimb, Fenix a dat-o în judecată pe Mariah Carey şi îi cere despăgubiri de 3 milioane de dolari, motivând că artista a minţit şi a anulat concertele pentru că nu se vânduseră suficiente bilete.

În plus, aceasta ar fi încasat o sumă mare de bani - 703.100 de dolari -, plătită de organizatori în avans, potrivit contractului, deşi nu a mai susţinut concertele.

Comentarii

loading...