9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleMasaj de lux chiar la tine acasă, cu Masatto

Masaj de lux chiar la tine acasă, cu Masatto

Atunci când vorbim despre relaxare, ne gândim automat la un masaj făcut ca la carte. Cu ajutorul masajului ne eliberăm de stres, de energii negative, detensionăm mușchii, întrând într-o stare de bine.

Acum putem beneficia de toate aceste avantaje chiar la noi acasă. Cum? Cu ajutorul unui fotoliu de masaj. Iar dacă acesta este unul de ultima generație, numărul avantajelor crește.

Masatto vine în ajutorul nostru cu o gamă largă de fotolii de masaj profesionale, adaptate la cele mai înalte standarde și personalizate în funcție de necesitățile fiecăruia dintre noi.

Dacă ne hotărâm să achiziționăm un fotoliu de masaj, sunt două metode prin care vedem ce opțiuni avem. Prima și cea mai indicată ar fi să vizităm personal unul din showroom-urile Masatto din București, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu sau Piatra Neamț. De ce? Pentru că acolo vom găși toate modelele disponibile și ce contează mai mult e că le putem testa, astfel încât să facem cea mai bună alegere. Showroom-ul din București este cel mai mare din România ca și suprafață, făcând astfel pentru utilizatori să aibă parte de o mai bună experiență în cadrul testării fotoliilor de masaj.

În cazul în care nu putem ajunge într-unul din aceste showroom-uri, avem posibilitatea de a accesa site-ul recent lansat, unde putem să ne informăm despre fiecare tip de fotoliu în parte, aflăm specificațiile tehnice și de asemenea putem citi mărturii ale celor care deja au un astfel de fotoliu și se bucură de toate benefiicile lui. Tot pe site vedem și fotografii cu produsele disponibile, astfel încât să putem lua cea mai bună decizie atunci când alegem ceea ce avem nevoie. În plus, consultanții Masatto sunt oricând dispuși să ne ajute cu sfaturi și recomandări, atât online, cât și telefonic.

3 noi fotolii de masaj au fost recent lansate de către Masatto: Maia, Thai și Divina, ultimele două folosind cea mai nouă tehnologie în acest domeniu.

Divina – fotoliul de masaj superlativ din toate punctele de vedere

Divina este un fotoliu masaj delux gândit astfel încât să ne ofere o experiență de neuitat de fiecare dată când îl folosim. Este fotoliul de masaj care reinventează relaxarea și luxul. Ce este deosebit la acesta față de celelalte fotolii? În primul rând tehnologia revoluționară prin care se lucrează profund și puternic o parte a corpului nostru la care se ajunge în mod normal doar cu ajutorul maseurilor terapeuți. Fascia este ca o a două piele invizibilă, care nu face parte din dermă, ci este conectată la mușchi, ligamente și tendoane.

Divina este primul fotoliu de masaj care îmbină perfect două mecanisme 3D, astfel încât să acopere toată lungimea de la baza capului și până la coapse. Inovația vine și din faptul că, înainte de a-și începe programul, Divina ne scanează corpul pentru a adapta și a personaliza masajul și lățimea rolelor în funcție de conturul corpului nostru.

Așadar, fotoliile de masaj sunt cea mai bună cale de a scăpa de stresul de zi cu zi, dându-ne o stare de bine care ne va schimba viața.

 

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă