16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleMașină de colecție a unui membru al trupei The Beatles, licitat pentru...

Mașină de colecție a unui membru al trupei The Beatles, licitat pentru o sumă fabuloasă

Fostul membru The Beatles a modificat maşina Mercedes 500 SEL AMG potrivit dorinţelor sale, adăugându-i inclusiv un telefon de maşină. Cântăreţul a cumpărat automobilul în mai 1984 în apropierea locuinţei sale din Henley-on-Thames, Oxfordshire.

Spoilere, volan din piele şi un finisaj negru cromat au fost de asemenea adăugate maşinii, îmbunătăţiri care l-au costat pe Harrison 85.000 de lire sterline.

Investiţia a meritat totuşi din moment ce maşina şi-a făcut apariţia în videoclipul ”Real Love” din 1995 al trupei Beatles.

Harrison a parcurs 30.000 de mile la bordul Mercedes-ului în cei 16 ani cât a fost în posesia sa, înainte să-l vândă unui prieten în august 2000.

Casa de licitaţii Omega Auctions va pune automobilul în vânzare în oraşul Newton-Le-Willow, din Merseyside, la 24 martie.

Maşina va fi însoţită de o mulţime de certificate tehnice, un document cu kilometrajul înregistrat anual din 1996 precum şi cartea de service originală.

”George a iubit şi a preţuit această maşină timp de 16 ani”, a declarat supervizorul licitaţiei, Paul Fairweather.

”Este o maşină frumoasă, un autoturism clasic în adevăratul sens al cuvântului, gata să fie condusă”, a adăugat acesta.

Anul trecut, un Porsche negru 928, ediţie limitată, care i-a aparţinut lui Harrison, s-a vândut pentru 37.000 de lire sterline, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Doar 22% dintre copiii romi urmează studii liceale

Ponderea copiilor romi care frecventează învățământul obligatoriu este de 78% (față de 95% pentru copiii români din vecinătate). Decalajul se mărește din nou în...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Adio, Paul Auster. Autorul ”Trilogiei New York-ului” a decedat la vârsta de 77 de ani

Paul Auster, celebrul scriitor american cunoscut pentru romanele sale captivante, poemele și scenariile de film, a încetat din viață la vârsta de 77 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă