12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMăştile cu canabis, secretul unui ten perfect al cântăreţei Thalia

Măştile cu canabis, secretul unui ten perfect al cântăreţei Thalia

Thalia se preocupă mult de îngrijirea pielii sale, cum se poate vedea şi din unele postări ale sale în care celebra actriţă apare fără machiaj şi arătând un ten perfect la vârsta de 47 de ani, relatează ABC.

Acum s-a aflat care este secretul său: foloseşte marihuana ca miracol pentru întinerire.

“Îmi place foarte mult această mască cu infuzie de CBD, CBG, CBN. Este antiinflamatoare, antioxidantă şi antibacteriană! Poţi să ai parte de un spa în propria casă cu ajutorul acestor măşti cosmetice”, scrie actriţa sub imaginea în care este văzută testând produsul.

Ingredientele acestor măşti sunt cannabidiol (CBD), cannabigerol (CBG) şi cannabinol (CBN) extrase din această plantă.

Proprietăţile sale hidratante, regeneratoare, anti-riduri, cu efect de calmare şi de reducere a cearcănelor are şi un efect iluminator. Datorită acestor proprietăţi, firmele de cosmetică şi-au îndreptat tot mai mult atenţia asupra acestui produs “miraculos”, iar magazinele fac deja promoţie la cannabisul ca produs de înfrumuseţare.

Thalia, care poate fi văzută într-o imagine pe contul său de socializare cu o mască albă pe faţă, pare încântată de acest produs şi îl recomandă cu căldură: “După ce l-ai încercat, nu o să mai vrei să foloseşti altceva!”, scrie ea.

Totuşi, mulţi useri se întreabă de unde reuşeşte să-şi procure artista asemenea produse pe care ar dori şi ei să le încerce.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă