Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Măștile transparente, ultimul răcnet pe piața echipamentelor medicale de protecție!

Măștile transparente, ultimul răcnet pe piața echipamentelor medicale de protecție!

Mai mulți producători mondiali de echipamente sanitare vin cu o abordare nouă asupra măștilor de protecție, alegând să producă accesorii transparente din această categorie.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Măștile de protecție transparente sunt deosebit de utile în cazul persoanelor cu deficiențe de auz și de vorbire, însă se dovedesc a fi necesare și în alte ocazii.

Doriana Marini, CEO și fondator al Dienpi, producător italian al unor astfel de produse, spune că ”măștile de protecție transparente sunt pentru oricine. Toată lumea poate folosi un astfel de dispozitiv pentru a comunica mai ușor, nu doar cu ajutorul cuvintelor, și ci cu gesturi, expresii faciale, mișcări ale buzelor”.

Odată cu venirea pandemiei, compania a fost grav afectată, însă Doriana Marini a ales să facă o reprofilare și să producă măști de protecție, mai ales că avea deja cele necesare la îndemână.

Aceasta a creat o mască refolosibilă certificată medical, iar apoi a adaptat-o și a adăugat un segment transparent în mijlocul acesteia. Zona respectivă e realizată din poliuretan, materialul fiind lipit de restul măștii. Astfel, masca rămâne eficientă chiar și după patru spălări.

O mască transparentă costă 7 dolari, adică aproximativ 30 de lei. Compania nu duce lipsă de comenzi, având în vedere că au fost înregistrate deja 15.000 de cereri pentru acest tip de mască transparentă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...