16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMatthew Perry n-are noroc în dragoste! Actorul s-a despărțit de logodnică

Matthew Perry n-are noroc în dragoste! Actorul s-a despărțit de logodnică

Matthew Perry și logodnica Molly Hurwitz au decis să meargă pe drumuri separate. Starul din serialul „Friends” și-a anulat logodna cu partenera sa mai tânără, diferența dintre ei fiind de 22 de ani. Într-o declarație oferită publicației americane People, actorul a anunțat succint despărțirea, fără a oferi publicului alte detalii: 

„Uneori lucrurile pur și simplu nu funcționează și relația noastră este unul dintre ele”, a spus Perry, într-un comunicat. – Îi doresc tot binele lui Molly”, și-a încheiat actorul declarația.

Cei doi s-au logodit la sfârșitul lunii noiembrie 2020: „Am decis să mă logodesc, Din fericire, am avut norocul să am o relație cu cea mai minunată femeie de pe pământ”, declara la acea vreme actorul Matthew Perry. 

Fosta parteneră a actorului este producător și manager și are 29 de ani. Cei doi  s-au cunoscut în 2018 prin intermediul unor prieteni comuni. Abia în 2019 cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi, iar publicația The Sun dezvăluia în luna decembrie a anului trecut că Matthew și Molly au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. 

Vestea tristă a despărțirii lui Perry de Hurwitz vinela scurt timp după premiera mult așteptatei reuniuni a distribuției „Friends”. Reuniunea sa cu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer a ridicat însă și semne de întrebare pentru telespectatori. Matthew Perry a fost acuzat că ar fi consumat substanțe interzise înaintea filmărilor, acesta având mari probleme în trecut, totul din cauza discursului său succint din timpul episodului disponibil pe HBO Go. Lucru neadevărat. Conform unei surse citate de The Sun, „Matthew s-a prezentat la reuniune, iar membrii echipei sale au spus că a avut o procedură stomatologică urgentă în acea zi. S-a spus că acest lucru i-a afectat bunăstarea și, de asemenea, modul în care se simțea”.

Matthew Perry, povești de amor fără succes

Julia Roberts. Vedetele au început să se întâlnească după ce actrița din Pretty Woman a avut o apariție specială în Friends. S-a dovedit că chimia lor de pe ecran a fost la fel de electrică în viața reală. Relația a durat din 1995 până în 1996.

Yasmine Bleeth. La scurt timp, în 1996, a început să iasă cu vedeta din Baywatch, însă relația lor a durat doar câteva luni.

Neve Campbell. Scântei au zburat între cei doi în timp ce filmau pentru lungmetrajul Three to Tango din 1998, dar relația lor s-a încheiat până la premiera filmului.

Maeve Quilan. O altă actriță superbă care s-a iubit cu Matthew Perry. Cei doi au format un cuplu între anii 2002 – 2003.

Lauren Graham. Au lucrat împreună de mai multe ori de-a lungul anilor și se pare că au colaborat în viața privată. Cei doi, care au jucat în The Odd Couple, au avut propria lor poveste de dragoste în 2003.

Rachel Dunn. În cele din urmă, Matthew a devenit serios în legătură cu viața sa amoroasă după ce a cunoscut-o pe Rachel. Relația lor a funcționat timp de doi ani înainte de a renunța.

Lizzy Caplan. Nu după mult timp, a început să se întâlnească cu actrița din Mean Girls. Cuplul a fost împreună mai mult de o jumătate de deceniu, dar a făcut tot posibilul pentru a menține relația lor în afara reflectoarelor. După șase ani împreună, s-au despărțit în 2012.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă