15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle a dat naștere unui nou trend: Oamenii își tatuează pistrui

Meghan Markle a dat naștere unui nou trend: Oamenii își tatuează pistrui

Numeroase femei din întreaga lume vor să-i copieze stilul vestimentar, vor să se machieze și să se coafeze precum Meghan. Iar după nunta de luna trecută, căutările pentru rochii de mireasă cu croială dreaptă și umerii goi au explodat, potrivit harpersbazaar.com.

Dar oamenii nu vor să copieze doar stilul vestimentar al ducesei de Sussex, ci și un detaliu ceva mai dificil de obținut. Se pare că tot mai multe persoane își fac tatuaje permanente care să imite pistruii lui Meghan.

Machiajul purtat de Meghan Markle în ziua nunții îi inspiră pe oameni să-și accepte și să-și pună în valoare pistruii naturali, vedeta purtând foarte puțin fond de ten, cu un efect natural. Unele persoane imită look-ul lui Meghan desenându-și pistui cu un creion de ochi sau de buze, dar altele iau o decizie radicală, optând pentru tatuarea permanentă a pistruilor pe ten.

Gabrielle Rainbow, specialist în tatuaje cosmetice cu sediul în Atlanta, SUA, a declarat pentru NewBeauty că după nunta regală, cererea pentru pistrui falși a crescut extrem de mult.
De asemenea, și cosmeticiana Tracie Giles, din Marea Britanie, a declarat pentru Harper’s Bazaar UK că procedura de tatuare a pistruilor falși a devenit tot mai populară.

“Este de înțeles că look-ul lui Meghan este atât de solicitat în clinica noastră în prezent, având în vedere faptul că ea a reușit să obțină un machiaj atât de natural și o piele frumoasă în ziua nunții, acceptându-și pistruii, în timp ce foarte multe persoane încearcă să-i ascundă”, a declarat Tracie Giles.

Deși specialista susține că este un lucru minunat că oamenii învață să-și accepte și să-și iubească pistruii sau să-și dorească dacă nu îi au, aceasta avertizează că tatuarea permenentă a pistruilor nu ar trebui să fie o decizie luată în grabă.

În primul rând, există riscul real ca persoana care și-a tatuat pistrui să se răzgândească. Dar la fel ca în cazul oricărui tatuaj permanent, nu există cale de întoarcere.

“Chiar dacă ți se pare o idee minunată, cu excepția cazului în care ți-ai dorit de foarte mult timp pistrui și ai încercat deja toate metodele de a-i obține cu ajutorul machiajului, probabil nu este o idee prea bună să-ți tatuezi pistrui pe față”, avertizează Tracie Giles.

Cosmeticiana recomandă folosirea unor nuanțe delicate de maro și a unor creioane dermatografe rezistente pentru pictarea pistruilor pe față. “Încearcă să porți pistruii pentru o perioadă lungă de timp, constant, să vezi cum te simți cu ei”, spune specialista. Abia apoi cosmeticiana recomandă machiajul permanent prin tatuare și numai dacă o persoană chiar iubește foarte mult pistruii.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă