Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meghan Markle a fost mințită de familie?

Meghan Markle a fost mințită de familie?

Dezvăluiri de ultim moment ies la iveală despre tatăl lui Meghan Markle. Unul din prietenii apropiați ai ducesei a vorbit despre asa zisa operație de inimă a lui Thomas Markle.

Rl online 0 comentarii

Recent, unul dintre prietenii lui MegHan a ieșit în față și a făcut dezvăluiri. Acesta a spus că totul a fost doar o făcătură și un motiv pentru ca Thomas Markle să nu ajungă la nuntă.

Aceeași sursă apropiată ducesei a declarat că tatăl lui Meghan nu a fost niciodată bolnav și nu are probleme de inimă. Un motiv pentru care Thomas a făcut acest lucru a fost acela de a atrage simpatia unor oameni.

„Întreaga poveste despre tatăl lui Meghan care a suferit o intervenție chirurgicală la inimă a fost făcută”, a spus sursa.

„A trebuit să vină cu un motiv suficient de bun pentru a nu participa la nunta ei și pentru a evita orice altă stânjenire după ce fotografiile realizate au devenit publice”, mai preciează sursa respectivă.

Într-un interviu recent dat postului de televiziune ITV, în cadrul emisiunii Good Morning Britain, Thomas Markle a declarat că a fost internat în Centrul Medical Sharp Chula Vista, la doar câțiva kilometri nord de granița mexicană din Tijuana.

Fostul director de lumini susține că acolo a primit un stent. Numai că atunci când jurnaliștii britanici au fost la centrul medical pentru a verifica informația, medicii de acolo au spus nu au avut niciun pacient cu numele de Thomas Markle.

Mai mult decât atât, medicii au declarat că Thomas Markle nu a fost niciodată internat în Centrul Medical Sharp Chula Vista.

Comentarii

loading...