12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle își va lansa prima carte pentru copii

Meghan Markle își va lansa prima carte pentru copii

Marți, ducesa de Sussex a anunțat că prima ei carte pentru copii, The Bench – care explorează legătura dintre tați și fii văzută prin ochii unei mame – va fi publicată pe 8 iunie.

Într-un comunicat de presă, Meghan a explicat că viitoarea carte a fost inspirată de o poezie de Ziua Tatălui pe care a scris-o pentru soțul ei, prințul Harry. Cuplul este părinții fiului său Archie, care împlinește 2 ani joi și așteaptă o fetiță în această vară.

„The Bench  a început de la o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la numai o lună după nașterea lui Archie”, a spus Meghan în comunicatul de presă trimis de editura Random House Children’s Books. „Acea poezie a devenit această poveste”.

Cartea este ilustrată de artistul Christian Robinson, care a încercat să transpună în imagini „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale”.

În comunicatul de presă, Meghan este descrisă ca „o mamă, soție, feministă și activistă” care „locuiește în prezent în statul natal din California, împreună cu familia ei”.

În interviul lui Meghan și Harry acordat în luna martie lui Oprah Winfrey, cei doi au dezvăluit că au un cocoș numit „Chick Inn”, un partener de joacă ideal pentru Archie.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă