Foto Arhiva

Foto Arhiva

Meghan Markle: Nuntă la sfârșitul carierei de actriţă

Meghan Markle, îmbrăcată în rochie albă, avansează lent către logodnicul ei într-o capelă, iar câteva secunde mai târziu îi spune, ţinându-l de mână, ''eşti soţul pe care mi l-am dorit mereu''.

Rl online 0 comentarii

În episodul final al sezonului al şaptelea din serialul ''Suits'', al cărei vedetă este, viitoarea soţie a prinţului Harry are parte de o repetiţie hollywoodiană pentru viitoarea nuntă regală de la Windsor, de pe 19 mai, relatează AFP.

În serial ea se căsătoreşte cu Patrick J. Adams, alias Mike Ross, un tânăr cu o memorie fotografică care face carieră la o prestigioasă firmă de avocatură deşi nu deţine o diplomă de drept.

Cei doi actori părăsesc amândoi serialul, prelungit totuşi pentru încă un sezon, iar scenariştii le-au gândit un deznodământ fericit.

Canalul USA, care difuzează serialul în care timp de şapte sezoane Meghan Markle a jucat rolul seducătoarei juriste Rachel Zane, a difuzat câteva imagini pentru a stârni interesul fanilor pentru finalul de sezon care va fi difuzat miercuri în SUA.

Prea specializată americană afirmă că scenele fierbinţi cele mai "şocante" din "Suits" i-au fost ascunse reginei Elisabeta a II-a.

Epilogul de miercuri al sezonului al şaptelea al serialului "Suits" ar urma să marcheze sfârşitul carierei hollywoodiene a viitoarei soţii a prinţului Harry şi începutul drumului său ca ducesă de Sussex, titlul pe care cel mai probabil îl va primi după căsătorie.

Tânăra de 36 de ani, a cărei mamă este afro-americană, şi-a închis deja blogul de "lifestyle", The Tig.

Ea a anunţat după logodna cu fiul prinţesei Diana şi a prinţului Charles că se va consacra de acum înainte organizaţiilor filantropice, după modelul viitorului soţ şi în conformitate cu tradiţia din familia regală britanică.

Ea este prima femeie americană care va intra în familia regală după Wallis Simpson - şi ea divorţată - care s-a căsătorit în 1936 cu Eduard al VIII-lea, constrâns să abdice pentru a evita o criză constituţională majoră.

Meghan Markle şi-a început cariera prin modeling înainte de a obţine rolul îndrăgitei juriste Rachel Zane în serialul "Suits".

Ea a mai apărut şi în filmele "Remember Me" şi "Horrible Bosses", dar şi în serialele "Cuts", "Love, Inc." sau "Castle", printre altele.

Absolventă a universităţii Northwestern cu o diplomă în comunicare, Meghan Markle a fost iniţiată în lumea filmului de părinţii ei, care s-au despărţit când Meghan avea 2 ani. Tatăl ei Thomas W. Markle, director de imagine al unor seriale foarte populare, a primit două premii Emmy pentru serialul "General Hospital".

Mama ei, Doria Ragland, fostă machieuză de televiziune, este în prezent profesoară de yoga.

Comentarii

loading...