10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle și Prințul Harry își măresc familia

Meghan Markle și Prințul Harry își măresc familia

Ducele și Ducesa de Sussex au adoptat un Labrador Retriever, care se pare că deja s-a mutat cu ei la Palatul Kensington.

Mulți cred că noul câine este un înlocuitor pentru Bogart, labradorul-shepherd pe care Meghan a fost nevoită să îl lase în urmă când s-a mutat în Marea Britanie pentru a fi cu Prințul Harry.

Meghan a reușit să-l aduca pe Guy, un cățel de rasă Beagle, care devenise deja celebru pe Instagramul fostei actrițe, înainte ca aceasta să îl închidă, conform regulilor regale.

După toate speculațiile cum că Meghan Markle ar fi însărcinată, se pare că cei doi se antrenează de pe acum pentru momentul în care vor deveni părinți, astfel că au adoptat un patruped, care s-a instalat deja în reședința regală, la Nottingham Cottage, pe care au primit-o drept dar de nuntă de la Regina Elisabeta a II-a.

„Câinele este deja fericit să fie adăpostit la cabana lor. La fel ca ducii de Sussez, câinele își va împărți timpul între palat și casa lor de la țară, din Cotswolds”, a declarat o sursă regală pentru Daily Mail.

Acestea au fost singurile declarații care au fost făcute publice până acum, purtătorii de cuvânt ai Palatului Kensington au refuzat să comenteze mai multe despre acest eveniment și nu se știe deocamdată culoarea labradorului sau numele pe care i l-au dat Meghan și Harry.

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Închisoare cu suspendare pentru trei activiști climatici care au vopsit cu spray portocaliu Poarta Brandenburg

Un tribunal din Germania i-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pe trei activişti climatici care au împroşcat cu spray portocaliu coloanele...
Ultima oră
Pe aceeași temă