9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în secret înainte de nunta...

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în secret înainte de nunta regală

În timpul interviului său cu Oprah Winfrey duminică, Meghan a dezvăluit că ea și prințul Harry s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de ceremonia lor din Capela Sf. Gheorghe de pe Castelul Windsor din 19 mai 2018.

Ea a spus că Arhiepiscopul de Canterbury a făcut o ceremonie în care au schimbat jurămintele în curtea casei lor.

Meghan, în vârstă de 39 de ani, a împărtășit și câteva detalii despre nunta urmărită de milioane din întreaga lume.

„M-am gândit foarte mult la asta pentru că a fost ca și cum am avea o experiență în afara corpului pentru care eram foarte prezentă”, a spus ea. „Acesta este singurul mod în care pot să-l descriu, deoarece în noaptea de dinainte am dormit toată noaptea, ceea ce în sine este un pic miraculos. Și apoi m-am trezit și am început să ascult melodia„ Going to the Chapel ” Și tocmai am încercat să o facem distractivă și ușoară și să ne reamintim că aceasta a fost ziua noastră – dar cred că am fost amândoi conștienți, chiar înainte de aceasta, nu a fost ziua noastră. Aceasta a fost ziua planificată pentru lume.”

Ducesa de Sussex a mai spus că a intrat în căsătorie într-un mod „naiv”.

„Nu am crescut știind prea multe despre familia regală”, a spus ea. “Nu a fost o parte a conversației de acasă. Nu a fost ceva pe care l-am urmărit”

Când a fost întrebată dacă a făcut vreo cercetare când a început să se întâlnească cu Harry, ea a spus:

“Nu am făcut nicio cercetare. Nu mi-am căutat niciodată soțul. Pur și simplu nu am simțit nevoia”, a spus ea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă