10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMel B: Reuniunea grupului Spice Girls nu este motivată de interese financiare

Mel B: Reuniunea grupului Spice Girls nu este motivată de interese financiare

Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Horner şi Emma Bunton, care au anunţat luni reuniunea grupului Spice Girls, vor susţine anul viitor şase concerte pe stadioane în cadrul unui turneu în Marea Britanie, fără a o avea însă alături pe Victoria Beckham.

Întrebată de prezentatorul Jamie Theakston care dintre componentele Spice Girl are nevoie cel mai mult de bani, Brown a răspuns: ”Eu, pentru că sunt divorţată”.

Însă, cântăreaţa a revenit ulterior declarând că a fost de acord cu reuniunea Spice Girls pentru că le iubeşte pe celelalte fete din grup. ”De fapt, nu am nevoie de bani. Sunt destul de bogată. O fac pentru că vă iubesc, fetelor”. Banii sunt ”pe locul doi”, a spus ea.

Chisholm a recunoscut că a fost o decizie ”grea” ca grupul să pornească în turneu fără Victoria Beckham ”deoarece, evident, ea este o parte imensă a trupei”.

Grupul pop Spice Girls a anunţat luni că se va reuni pentru a susţine un turneu în Marea Britanie în luna iunie 2019, însă anunţul oficial nu a precizat dacă Victoria Beckham, supranumită “Posh Spice”, va participa la acest proiect.

Înfiinţat în 1994, grupul britanic a vândut zeci de milioane de albume pe plan mondial, iar piese din repertoriul său, precum “Wannabe” şi “Say You’ll Be There”, au ocupat primele locuri în topurile muzicale din lumea întreagă.

“Doar noi patru am confirmat oficial 100%”, a declarat cântăreaţa Mel B în emisiunea “Loose Woman” difuzată de postul ITV. “Însă… Vic (Victoria Beckham, n.r.) ar putea să ni se alăture la un moment dat”, a adăugat ea.

În 1998, Geri s-a retras din trupă, iar celelalte colege ale sale şi-au construit cariere solo după ce au lansat un ultim album comun, “Forever”, în anul 2000.

Trupa britanică s-a reunit pentru a susţine un turneu în 2007-2008, iar membrele sale au lăsat să se înţeleagă că ar putea să se reunească din nou în 2018.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă