15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMel Gibson va juca în thrillerul "Waldo"

Mel Gibson va juca în thrillerul “Waldo”

Thrillerul va fi regizat de britanicul Tim Kirkby, cunoscut pentru realizarea de episoade din “Veep” şi “Fleabag”, şi urmăreşte un strălucit fost detectiv devenit personaj negativ. Filmul este bazat pe romanul “Last Looks”, de Howard Gould, şi publicat de Dutton. Continuarea cărţii, “Bellow the Line”, va apărea vara viitoare. 

Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie şi Steve Shainberg îl vor produce. IMR International se ocupă de vânzarea în străinătate.

“Waldo” prezintă un nou erou aflat în dizgraţie, fostul agent LAPD, detectivul Charlie Waldo (interpretat de Charlie Hunnam), care îşi trăieşte viaţa în pădure. Viaţa sa liniştită este întreruptă când trebuie să investigheze uciderea soţiei unui excentric star TV. Filmările vor începe în primul trimestru din 2019. 

Gibson poate fi văzut în “Dragged Across Concrete”, care a avut premiera la Festivalul de la Veneţia de anul acesta, în “The Professor and the Madman” al lui Farhad Safinia, şi în “Boss level”, regizat de Joe Carnahan, aflat în lucru. 

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula ”Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul ”Hacksaw Ridge”, la categoria ”cel mai bun regizor”.

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă