15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMelania Trump, cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet

Melania Trump, cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet

Aceasta a declarat acest lucru în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune în care promovează iniţiativa ”Be Best” pe care o conduce, campanie care se referă la acţiuni de intimidare în mediul online.

”Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume”, a spus Prima Doamnă a SUA într-un interviu difuzat joi în cadrul emisiunii “Good Morning America”.

Melania Trump a explicat că a iniţiat ”Be Best”, o campania care se ocupă de comportamentul din mediul onnline şi de pe reţelele de socializare online în parte şi din cauza a ”ceea ce se spune despre mine”.

”Trebuie să ne educăm copii despre comportamentul pe care ar trebui să îl aibă în societate pentru ca atunci când vor creşte … să ştie cum să se descurce în astfel de situaţii”, a declarat ea.

Criticii au remarcat faptul că soţul său, Donald Trump, obişnuieşte să facă glume pe seama felului în care arată oamenii şi pe ceea ce el consideră a fi o lipsă de talent sau inteligenţă.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă