Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Melania Trump va întreprinde în octombrie un turneu în patru ţări africane

Melania Trump va întreprinde în octombrie un turneu în patru ţări africane

''Prima Doamnă'' a Americii, Melania Trump, a anunţat miercuri că va întreprinde la începutul lui octombrie un turneu în patru ţări africane, aceasta fiind prima mare călătorie pe care ea o va face sigură şi care va fi consacrată cauzei copiilor, relatează AFP.

Rl online 0 comentarii

''Data de 1 octombrie va marca prima zi a vizitei mele pe care o voi întreprinde singură în patru ţări din Africa magnifice şi foarte diferite: Ghana, Malawi, Kenya şi Egipt'', a declarat soţia preşedintelui american Donald Trump, în cadrul unei recepţii pentru soţiile liderilor prezenţi la New York pentru Adunarea Generală anuală a ONU.

Dna Trump (48 de ani), fost manechin, a subliniat că aceste ţări au lucrat împreună cu Agenţia Americană pentru Dezvoltare (USAID) în scopul de a-i ajuta pe copii.

''Sunt atât de mândră de activitatea acestei administraţii, prin intermediul USAID şi a altor mijloace'', a adăugat ea, explicând că turneul respectiv îi va permite să pună accentul îndeosebi pe problema îngrijirilor în cazul nou-născuţilor şi pe educaţie.

De origine slovenă, Melania Trump, cea de-a treia soţie a lui Donald Trump şi mama fiului lor Baron, a mai călătorit singură în septembrie 2017. Ea s-a deplasat atunci la Toronto, unde s-a întâlnit cu Prinţul Harry şi a asistat la deschiderea jocurilor pe care el le-a organizat pentru foştii combatanţi răniţi sau care suferă de un handicap. Melania Trump a participat de asemenea la mai multe deplasări în străinătate ale soţului său.

Comentarii

loading...