Messi e istorie. „Miss Bum Bum” are un nou favorit

Messi e istorie. „Miss Bum Bum” are un nou favorit

După ce l-a „bombardat” pe Lionel Messi prin intermediul Instagramului cu mesaje, propuneri indecente și fotografii, Suzy Cortez pare că are un nou favorit.

Rl online 0 comentarii

Suzy Cortez continuă să uimească pe toată lumea cu obsesia sa pentru fotbaliști. De această dată, brazilianca cu forme voluptoase l-a trădat pe favoritul său, Lionel Messi, și s-a fotografiat purtând tricoul celor de la Inter Miami, formația lui David Beckham.

Suzy s-a făcut remarcată în 2015, după ce a câștigat concursul „Miss Bum Bum”, în care se jurizează posteriorul, iar de atunci este o apariție obișnuită a tabloidelor. În urmă cu câteva luni, aceasta se declara cea mai mare fană a lui Lionel Messi. Mai mult, înainte ca argentinianul să primească cel de-al șaselea Balon de Aur al carierei, modelul brazilian de 28 de ani și-a făcut un tatuaj pe spate, deasupra fundului, cu mesajul „Messi 10” și cu sigla Barcelonei. „Am anticipat asta și de aceea mi-am făcut tatuajul cu numele lui și cu sigla Barcelonei”, și-a motivat aceasta gestul.

Bruneta bombastică l-a agasat pe starul formației catalane prin intermediul Instagramului cu mesaje, propuneri indecente și fotografii o lungă perioadă. Presa internațională a scris că decarul argentinian s-a simțit hărțuit pentru acest lucru, iar după multiplele episoade ale braziliencei, fotbalistul a decis să o blocheze.

Acum însă Messi poate sta liniștit, deoarece sud-americanca are o nouă formație favorită și un nou idol. Diva care a apărut pe coperta revistei Playboy chiar a anunțat că va participa la un meci al celor din Miami imediat ce măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus vor fi relaxate, iar campionatul de fotbal din America va fi repornit. Suzy nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj lui David Beckham: „Ești cel mai mare jucător englez din toate timpurile și te felicit pentru ceea ce faci pentru fotbalul din Statele Unite. Sunt sigură cu Inter Miami va fi campioana din MLS în sezonul 2020/2021”.

Comentarii

loading...