30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleMichael Pena va interpreta rolul tatălui în filmul ”Dora the Explorer”

Michael Pena va interpreta rolul tatălui în filmul ”Dora the Explorer”

Cooptarea lui Michael Pena la acest proiect intervine la câteva zile după ce s-a aflat că Eva Longoria va juca rolul mamei protagonistei Dora.

Actriţa de origine peruană Isabela Moner va da viaţă personajului Dora în acest film realizat de studioul Paramount în care joacă şi actorul mexican Eugenio Derbez.

Adaptare a serialului pentru copii difuzat de Nickelodeon, filmul va fi regizat de James Bobin (‘Alice Through the Looking Glass’, 2016) pe baza scenariului scris de Nick Stoller (‘The Muppets’, 2011).

Filmul urmăreşte aventurile Dorei şi a prietenilor săi, cimpanzeul Boots şi verişorul său Diego.

‘Dora the Explorer’ este un serial de animaţie care prezintă o eroină latinoamericană în vârstă de 7 ani şi aventurile sale desfăşurate într-o lume imaginară de jungle, plaje şi decoruri tropicale.

Adaptarea cinematografică ‘Dora the Explorer’ va fi lansată pe marile ecrane în august 2019.

Eva Longoria (Corpus Christi, SUA, 1975) a devenit cunoscută datorită participării sale în celebrul serial ‘Desperate Housewives’ şi interpretării unor roluri în filme pentru marele ecran, precum ‘Crazy Kind of Love’ sau ‘A Dark Truth’.

Cea mai recentă apariţie a sa este în noua versiune a comediei ‘Overboard’, în care joacă alături de Eugenio Derbez şi Anna Faris, sau în filmul de familie ‘Dog Days’.

Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă