7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMiley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit

Cântăreaţa a anunţat într-un comunicat că atât ea cât şi actorul au decis să pună capăt relaţiei lor, pentru “a se focaliza asupra carierei”, şi că ambii se află “într-o constantă evoluţie ca persoane”. Liam nu a făcut în schimb nicio declaraţie, însă a fost văzut în Australia, ţara sa natală, alături de fratele său Chris Hemsworth, care a sărbătorit duminică împlinirea a 36 de ani.

Anunţul despărţirii intervine la o zi după ce Miley Cyrus a fost surprinsă în timp ce se săruta cu tânăra actriţă şi ‘influencer’, Kaitlynn Carter, fosta soţie a cântăreţului Brody Jenner, în timpul unei escapade “între fete” la malul lacului Como, în Italia. Acesta pare să fie deocamdată motivul rupturii dintre cuplul Cyrus-Hemsworth.

Despărţirea a produs o mare surpriză în lumea spectacolului, deşi era un lucru anticipat de mulţi. Artistei americane, care se identifică cu genul ‘pansexual’, a dezvăluit luna trecută revistei Elle că nu se i se potriveşte, “stereotipul de soţie tradiţională”, ea şi soţul său având o căsnicie deschisă.

“Cred că e derutant pentru alţii că sunt căsătorită. Dar relaţia mea e unică”, declara Cyrus pentru numărul din iulie al revistei Elle. “Prefer să nu arăt lumii prea mult din această relaţie, pentru că este complexă, modernă şi nouă şi nu suntem într-un moment în care oamenii să înţeleagă”. “Sunt într-o relaţie heterosexuală, dar mă simt atrasă şi de femei’, a spus sea.

O sursă apropiată fostului cuplu a declarat că cei doi artişti se străduiau de mai multe luni să-şi salveze căsnicia, după ce trecuseră de-a lungul timpului prin mai multe despărţiri. Persoane apropiate celor doi soţi au declarat însă că Liam îşi doreşte o familie, copii şi o viaţă “liniştită”, contrar dorinţelor soţiei sale.

Cyrus şi Hemsworth şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru ‘The Last Song’, în 2009, în care au jucat împreună. Cei doi au anunţat că s-au logodit în 2012, înainte de a pune capăt relaţiei un an mai târziu. După aproape doi ani de pauză, Miley şi Liam s-au împăcat, cântăreaţa fiind surprinsă cu inelul de logodnă pe deget.

Zvonurile privind o posibilă despărţire au apărut sâmbăta trecută, după ce Miley Cyrus a postat o poză pe reţelele de socializare în care este văzută fără inelul de logodnă pe deget. A fost momentul în care cei 97 de milioane de fani ai lui Miley s-au întrebat de ce artista nu poartă inelul pe care Liam i l-a dăruit în urmă cu opt luni.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă