13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMini ghid de epilare definitivă cu laser: beneficii, rezultate şi preţuri

Mini ghid de epilare definitivă cu laser: beneficii, rezultate şi preţuri

Dacă te-ai săturat să îndepărtezi părul nedorit de pe corp cu lama zi de zi sau cu ceară o dată pe lună, cea mai modernă metodă de epilare definitivă cu laser ar putea fi o opţiune demnă de luat în calcul.

Rapidă, eficientă şi sigură, PRIMELASE întrece orice aşteptări când vine vorba despre epilare laser. Iată ce trebuie să ştii înainte de a-ţi face o programare.

Care e diferenţa între PRIMELASE şi celelalte aparate de epilare definitivă cu laser?

La ora actuală, epilarea definitivă cu laser a devenit foarte populară. Doar că nu se ştie că nu toate aparatele reuşesc să livreze rezultatele dorite, care să se menţină pe timp îndelungat. PRIMELASE face diferenţa. Acesta a fost special conceput pentru a utiliza o putere mare pentru un tratament eficient, prevăzut cu un sistem de răcire pentru a elimina durerea şi menit să elimine părul nedorit 365 de zile pe an, chiar şi de pe pielea bronzată.

Cui se potriveşte PRIMELASE, metoda avansată de epilare definitivă laser ?

Disponibil exclusiv la Noblezza Beauty Clinique, PRIMELASE este un aparat de epilare definitivă laser ce elimină cu succes părul de pe corp sau de pe faţă (mustaţă, perciuni, pilozitate excesivă pe ceafă). După un program de epilare definitivă cu laser personalizat şi recomandat de experţii Noblezza, pielea rămâne fină şi catifelată. Te vei bucura de această senzaţie 24/24.

PRIMELASE este recomandat persoanelor cu piele deschisă la culoare şi fire de par negru, tuturor tipurilor de piele cu păr mult şi des, dar şi tipurilor de piele închise la culoare.

La ce rezultate să te aştepţi

La Noblezza, înaintea oricărui tratament, se stabileşte un program personalizat de epilare laser. Spectaculos este că, aşa cum o arată rezultatele dovedite ştiinţific, PRIMELASE face posibil ca firele de păr să îţi pice în timpul tratamentului, chiar de la prima şedinţă. Dacă respecţi protocolul de epilare definitivă cu laser indicat de experţi şi te prezinţi la o programare o dată la 2-3 luni.

Este epilarea definitivă laser scumpă?

În Marea Britanie, s-a făcut un studiu în urma căruia a rezultat că în medie, o femeie cheltuie mult mai mulţi bani pe aparate de epilat, şedinţe de epilat cu ceară sau cu lama decât costă un program de epilare laser. Privind pe termen lung, PRIMELASE este o investiţie inteligentă, cu atât mai mult cu cât este un foloseşte tehnologie medicală, este sigur şi eficient.

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă