17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMirela Nagâț a fost decorată de statul francez cu Ordinului Artelor și...

Mirela Nagâț a fost decorată de statul francez cu Ordinului Artelor și Literelor

Momentul marchează, astfel, o recunoaștere a susținerii Televiziunii Române pentru francofonie și valorile culturale din Hexagon prin producțiile difuzate pe posturile TVR, emisiunea „Cooltura” fiind ca un portdrapel în acest sens.

„O distincție din partea statului francez înseamnă implicit o recunoaștere a muncii mele în TVR. Iar munca este legată de aproape 6 ani de zile într-un mod înverșunat de emisiunea Cooltura a televiziunii publice pe care am reușit să o impunem în fața publicului. A devenit un brand de calitate, de excelență și momentul acesta, al decorării, e un semn în plus, dincolo de reacțiile pe care le avem de la telespectatori”, a declarat Mirela Nagâț, imediat după decernare.

Ceremonia a avut loc la Ambasada Franței din București, Mirela Nagâț fiind decorată de Excelenta Sa Laurance Auer, ambasadorul Franței în România, alături de jurnaliștii RFI Ina Dumitrache și Ovidiu Nahoi.

Emisiunea „Cooltura” a debutat în grila Televiziunii Române în anul 2015 și, de-a lungul anilor, Mirela Nagâț ne-a prezentat oameni remarcabili și evenimete excepționale din lumea artelor, cinematografiei, muzicii, literaturii etc. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1, sâmbătă, de la ora 11.30.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă