6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMisha și Connect-R au divorțat. Care este motivul separării

Misha și Connect-R au divorțat. Care este motivul separării

Solistul a făcut marele anunț pe o rețea de socializare. Connect-R a recunoscut ca nu mai sunt împreună din vara anului trecut.

La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar marţi (14 august) a venit şi confirmarea oficială.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântăreţul.

Cu doar câteva zile în urmă, Connect-R spunea despre el că nu este un soţ bun şi îi era recunoscător Mishei în creşterea şi educaţia copilului. Atunci toată lumea s-a gândit că artistul îi face o declaraţie emoţionantă de dragoste soţiei. În fapt, el se recunoştea învins şi îşi asuma vina pentru separare.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă