13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleMobila bucatarie moderna sau bucatarii clasice cu cel mai frumos design

Mobila bucatarie moderna sau bucatarii clasice cu cel mai frumos design

O bucatarie in stil clasic este una dintre cele mai populare si actuale solutii interioare. Unii oameni aleg bucatarii clasice pentru estetica, iar altii – pentru fezabilitate economica, deoarece elementele acestui stil sunt in afara timpului si totodata in moda care se mentine odata cu trecerea timpului. Clasicismul este caracterizat de sofisticare si severitate, solemnitate si monumentalitate. Un astfel de interior este un angajament al unei atmosfere familiale armonioase, un semn al gustului excelent al proprietarului.

Design bucatarii in stil clasic
Crearea unei bucatarii in stil clasic necesita implementarea unor principii, printre care:

·        respectarea geometriei clare;

·        asigurarea simetriei in aranjarea mobilierului si plasarea decorului;

·        utilizarea de culori armonioase;

·        mobilier elegant.

Pentru proiectele moderne, concepute in stilul clasic, cautarea unui echilibru intre traditie si progres este ceva caracteristic. Mobilierul de bucatarie clasic,  astazi, poate fi orice: pompos, luxos, deosebit de strict, romantic, Provence.

Alegerea unui set de mobila de bucatarie in stil clasic
In bucatariile decorate in stil clasic, o atentie deosebita este acordata mobilierului. Selectarea setului de bucatarie ar trebui sa se faca in mod personal. Pentru cei care nu isi pot imagina viata fara mese de familie si sarbatori prietenoase, expertii recomanda comandarea bucatariilor in stilul clasic cu un numar mare de dulapuri si suprafete de lucru confortabile.

Bucatariile mici impun cerinte foarte stricte pentru deciziile de arhitectura si planificare. Pentru a maximiza potentialul acestor spatii, expertii recomanda alegerea dulapurilor cu usi glisante, sisteme de alunecare functionale si diferite elemente pentru organizarea interna a bucatariei.

Materiale pentru bucatarii clasice
Bucatariile clasice sunt fabricate in mod traditional din lemn natural (de exemplu, cirese, tei, mesteacan, nuc, salcam, stejar). Bucatariile din aceste tipuri de materiale naturale se caracterizeaza printr-o lunga durata de viata si de inalta performanta: durabilitate, rezistenta la umezeala, capacitatea de a-si mentine calitatea deosebita. Mobilierul de bucatarie poate contine insertii din piatra, ceramica, metal.

Mobila bucatarie moderna
Noua linie de mobila pentru bucataria moderna te inspira la noi idei pentru interior. Mobilierul fabricat in stil modern, este disponibil in diverse variante si se potriveste oricarui gust – elegant sau sofisticat. Bucatariile arata foarte originale si urbane. Corectitudinea formelor, claritatea liniilor, detaliile clare si culorile selectate cu pricepere – aceasta este baza dezvoltarii pentru mobila bucatarie moderna. Fatadele au muchii rotunjite – pentru o mai mare comoditate. De asemenea, culorile sunt diverse si vii. Setul cu mobila difera in functie de functionalitate si durabilitate si tine de gustul estetic al proprietarului. 

Design mobile bucatarie moderna
Gatitul intr-o astfel de bucatarie este o mare placere. Designul modern ne invata sa experimentam, sa regandim si sa fim siguri ca nimic nu este imposibil. Designerii, urmand aceasta abordare, ofera o varietate de modele unice de mobilier modern pentru bucatarie si care alcatuiesc cele mai atragatoare interioare. Vei putea alege din gama de bucatarii moderne de la modelele de bucatarii insulare si reci la blocurile de bucatarii autonome.

Cand vine vorba de designul bucatariilor moderne, nu exista un loc mai bun de a cumpara,  decat in magazinul online kera.ro. Designerii si producatorii prezinta un mobilier de bucatarie complet diferit, dar functional.  Tehnologiile incorporate cu depozitare minima,  pot fi gasite in cele mai recente tendinte ale bucatariilor moderne, dar acestea nu sunt singurele  optiuni.

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă