15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMobila din lemn masiv nu este doar pentru living si dormitor. Iata...

Mobila din lemn masiv nu este doar pentru living si dormitor. Iata unde o mai poti folosi

Atunci cand aud denumirea de “mobila din lemn masiv”, oamenii se gandesc in general la canapele sau paturi, adica la obiecte de mobilier care isi au locul in living sau in dormitor. Cu toate acestea, mobila din lemn masiv poate fi folosita si in alte incaperi din casa, asa cum vom vedea in continuare. Lemnul este un material care denota eleganta, are un farmec aparte si da un plus de intimitate locuintei tale. In acelasi timp, reprezinta o investitie de care se pot bucura mai multe generatii, avand in vedere ca este mult mai rezistenta decat mobila din MDF sau PAL.

Totodata, mobila lemn masiv poate fi personalizata in functie de nevoile si preferintele tale, iar rezultatul final va dovedi mult bun gust si iti va reflecta stilul personal. Daca ai deja mobila din lemn masiv in camerele principale din casa, nu exista niciun motiv pentru care nu ai alege aceasta solutie si pentru bucatarie sau baie. Poate ti se pare ciudat, insa, dupa cum vei vedea in randurile de mai jos, lemnul este un material care se potriveste oriunde, transformand orice colt al casei tale intr-unul mai atragator.

 

1. Mobila din lemn masiv pentru bucatarie

La Alberta Casa, magazin de mobila de inalta calitate, gasesti numeroase dulapuri, mese, bufete si vitrine, dar si bucatarii intregi, disponibile la comanda. Iata doar cateva exemple de astfel de produse:

 

Masa “Aston Slim Gold” (dimensiune blat 230 x 100 cm)

 

Aceasta masa multifunctionala are un blat realizat din lemn de nuc american si picioare aurii, subtiri, care ii confera o stralucire aparte. Vorbim despre o mobila din lemn masiv care poate fi atat punctul central al bucatariei, cat si utilizata pe post de birou.

 

Masa “Henry” (dimensiune blat 230 x 100 cm)

 

Aceasta masa are o baza solida din otel si are un design modern, industrial. De altfel, acest aspect atat de cautat o face extrem de populara atat pentru amenajarea locuintelor noi, cat si pentru restaurante. Ambele mese sunt disponibile prin precomanda, cu termen de livrare de 21 de zile.

 

2. Mobila din lemn masiv pentru baie

Nici in ceea ce priveste mobila din lemn masiv pentru baie, Alberta Casa nu sta mai prejos. Totusi, tinand cont ca fiecare baie este construita diferit din punct de vedere functional si estetic, toate produsele din aceasta categorie sunt disponibile exclusiv la comanda. Vorbim atat despre mobilier intreg de baie, cat si despre vitrine sau dulapuri cu sau fara oglinzi.

 

Indiferent ce model de mobila din lemn masiv ai alege din oferta Alberta Casa, ai garantia calitatii si a durabilitatii. In plus, expertii companiei te vor ajuta atat in ceea ce priveste designul, cat si consultanta, masuratorile, proiectarea, transportul si montajul. Acestia au o experienta vasta atat in amenajarea apartamentelor si caselor, cat si a hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, cluburilor sau altor spatii publice.

 

Un lucru este cert: daca vei alege mobila din lemn masiv pentru locuinta sau spatiul comercial pe care il detii, ii vei oferi acestuia un aer modern, intim si imbietor.

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă