9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleMobilier pentru gradinite: solutii complete pentru gradinite

Mobilier pentru gradinite: solutii complete pentru gradinite

Atunci cand vorbim despre educatia celor mici, stim foarte bine cat de importante sunt resursele de care acestia dispun inca de la gradinita. Siguranta si confortul lor sunt doua dintre punctele cheie in dezvoltarea armonioasa, iar acestea se refera si la mobilierul de care au parte in unitatile de invatamant pe care le frecventeaza.

Atunci cand vorbim despre mobilierul destinat salilor de gradinita, vorbim, bineinteles, de piese de dimensiuni reduse, croite pe statura si conformatia celor mici. De asemenea, vorbim despre mobilier usor de configurat pentru diversele activitatii de care micutii se bucura la gradinita.

Asa a luat nastere povestea Furnissa, o companie clujeana dedicata realizarii pieselor de mobilier prescolar, mobilier scolar, universitar, dar si pentru birou. Compania apeleaza la specialisti in domeniu pentru a stabili cu exactitate tipul de mobilier pe care trebuie sa-l conceapa pentru fiecare grupa de varsta in parte. Astfel, vine cu o paleta impresionanta de produse dedicate unitatilor de invatamant, croite din materiale premium.

In ceea ce priveste mobilierul pentru gradinita, Furnissa si-a luat angajamentul de a pune la dispozitia clientilor sai piese bine croite, cu finisaje realizate cu grija, pentru a asigura utilizarea in conditii de maxima siguranta. Mobilierul este realizat in fabrica proprie, cu ajutorul utilajelor performante. In portofoliul companiei, la capitolul mobilier de gradinita, regasim mese pe diferite dimensiuni, scaune croite pe dimensiunea celor mici, cat si dulapuri si paturi de diferite feluri. Pe langa acestea, compania produce si vestiare sau dulapuri pentru rechizite, pentru a oferi clientilor sai posibilitatea dotarii intregii unitati dintr-un singur loc.

Masutele pentru gradinita sunt realizate fie din lemn, fie cu cadru metalic si blat de lemn, pentru a pune la dispozitia clientilor exact solutiile de care au nevoie. In plus, vin cu dimensiuni si forme diferite, pentru moduri de utilizare cat mai creative. De asemenea, si scaunele de gradinita sau fotolii copii au forme si modele diferite, fiind realizate fie din plastic integral, fie din lemn sau cu cadru de metal si blat din lemn. De remarcat sunt si dulapurile cu rafturi creative, din plastic colorat, ce starnesc imaginatia celor mici si ii indeamna sa pastreze ordinea in sala de clasa.

Furnissa pune accentul atat pe calitatea produselor realizate, cat si pe paletele de culoare pe care le foloseste pentru mobilierul creat. Pentru piesele de mobilier de gradinita, compania pune la dispozitie atat culori neutre, cat si nuante vii, puternice, potrivite cu imaginatia si creativitatea celor mici.

Alaturi de mobilierul clasic, Furnissa realizeaza si piese motrice din burete, cat si mese de joaca la dimensiuni adaptate celor mici. Astfel, ofera pachetul complet pentru dotarea unitatilor de invatamant prescolar, fiind solutia optima atunci cand se doreste mobilarea completa a unui astfel de spatiu. In plus, compania pune accent si pe raportul calitate/pret, dorind intotdeauna sa ofere solutia optima, in avantajul clientilor sai finali.

Cele mai citite

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă