12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialInspirație pentru un look elegant. Catifeaua, mereu actuală

Inspirație pentru un look elegant. Catifeaua, mereu actuală

Catifeaua a revenit pe podium și va rămâne unul dintre cele mai puternice tendințe și în primăvară.

Piesele excepționale din catifea sunt rochiile, fustele, sacourile și pantalonii. La fel de purtabile sunt și vestele confecționate din acest material care și-a dovedit în timp utilitatea și frumusețea.

Fie că vreți să îmbrăcați o ținută casual chic, sau poate o ținută de seară, hainele din catifea vor demonstra că știți ce înseamă bunul gust.

Pantalonii

Dacă vă place stilul vintage, atunci îndrăzniți să purtați o pereche de pantaloni din catifea evazați negri sau roz-prăfuit. Îi puteți asorta cu o bluză dintr-un material metalic sau cu o cămașă sofisticată ce iese în evidență prin aplicații tridimensionale. Nu uitați că puteți adăuga ca accesorii și o pereche de pantofi tot din catifea, cu toc foarte subțire sau plați. O astfel de ținută este o declarație de feminitate și rafinament la superlativ.

Fusta

Cine nu are o fustă din catifea să își cumpere! Fie că este vintage sau nouă, această piesă vestimentară nu trebuie să lipsească din garderobă. Modelele cu aplicații de mărgele sau paiete, precum și cele în croieli asimetrice sau largi sunt potrivite atunci când doriți să epatați. Să nu uităm de fustele maxi din catifea cu talie înaltă care alungesc silueta și oferă eleganță. Combinați-le cu un top din mătase sau cu bluze din in și savurați apoi privirile pe care le veți atrage!

Body

O piesă multifuncțională care se înscrie în tendințele acestui sezon și are succes printre fashioniste. Este foarte ușor de purtat și are menirea de a sublinia linia corpului, pentru ca formele feminine să poată fi scoase în evidență. Îl puteți alătura unui pantalon tot din catifea și unei perechi de pantofi stiletto.

Sacou și vestă

Sacoul din catifea oferă ținutei o notă de eleganță nostalgică. Purtați-l cu un pantalon evazat sau cu o fustă plisată și fiți sigură că se va potrivi oricărui context.

Vesta din catifea arată cel mai bine peste o cămașă din mătase sau din organza.

Rochie

Este potrivită pentru serile simandicoase, mai ales dacă are o croială „glam“. Culorile marsala sau bleumarin, precum și mov închis sunt excelente dacă vreți să adoptați o ținută aparte.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă