13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleModalități pentru a avea succes în Gambling

Modalități pentru a avea succes în Gambling

Nimeni nu vrea să fie pierzator. Dar faptul ca intr-o zi vei pierde bani, este aproape inevitabila. Trucul este acela de a nu lăsa aceste eșecuri mici inevitabile să interfereze cu succesele pe termen lung. Te sfatuim sa ramai constant si sa nu lasi ghinionul sa te descurajeze cu jocuri de noroc la casino online.

Jocurile de noroc reprezintă un exemplu perfect în acest sens. Să presupunem că sunteți expert, profesionist de poker Texas Hold’em. Veți pierde ocazional când primiți banii all-in preflop cu ași de buzunar. Dar, în timp, obținerea tuturor banilor în potul preflop cu cea mai bună mână posibilă va asigura succesul pe termen lung – cel puțin cu acea mână. Pentru a va asigura succes pe termen lung, trebuie sa fiti mereu constienti ca acesta va veni daca ramaneti calmi si va calculati toate miscarile.

Planificarea succesului pe termen lung în calitate de jucător nu este mult diferită de planificarea succesului pe termen lung în alte domenii. Nu ne place sa vorbim despre momentele cand ne vom imbogati pentru ca de obicei acest lucru poate duce la exces de zel si poate cauza decizii nu tocmai potrivite.. Deci ce trebuie sa facem pentru a avea succes in Gambling?

 

Definește ce înseamnă Gambling pentru tine

Succesul pentru tine arată diferit decât succesul pentru mine. Diferitele temperamente duc la diferite activități și obiective pentru acele activități, în special pentru jucători. Fiecare are comportamentul lui unic, deci fiecare isi va schimba soarta indiferent cat de asemenatoare pot fi unele momente ale vietii. Iar acest lucru se aplica si in gambling.
 
Un exemplu pentru aceasta abordare diferita: Sa spunem ca dvs jucati la pacanele de la dezvoltatori renumiți ca EGT, NETENT, IGT… si este posibil ca pana veti castiga un jackpot mare sa treaca o perioada foarte lunga de timp si plina de pierderi dureroase. Poate alt jucator joaca doar Blackjack. Acest jucator nu va experimenta niciodata un jackpot imens dar nici perioade lungi de pierderi si caderi de moral.
 

Fă un plan de gambling

Nu poți avea câștiguri satisfăcătoare dacă doar te lași purtat de val și de consecințe. Trebuie să știi ce îți dorești și să pui în aplicare toate etapele necesare pentru a ajunge la un rezultat. De aceea trebuie să fii foarte documentat înainte.

Încearcă să strângi bani pentru a putea construi un bankroll.

Deschide sau înregistrează un cont la o agenție de pariere online.

Caută strategii, vezi cum joacă profesioniștii, aplică strategii care îți cresc șansele matematic.

Ține cont de toate câștigurile și pierderile. Calculează cât cheltui sau câștigi în fiecare sesiune de gambling.

 

Monitorizează-ți rezultatele

Diferența reală dintre un jucător serios și un amator este că jucătorul serios ține documente scrise chiar de el, ca un fel de contabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru jucătorii experimentati si din aceasta cauza un un avantaj. Nu ai cum să știi dacă îți atingi obiectivele dacă nu păstrezi rezultatele undeva bine arhivate.
 

Aceste documente scrie nu trebuie să fie prea complicate/complexe. Nu trebuie să utilizați foi de calcul Excel – deși puteți dacă doriți. Ați putea folosi, de asemenea, ceva mai puțin tehnic ca un notebook spiralat.
 
In concluzie, un lucru este clar, nu poti avea castiguri daca nu ai un obiectiv clar si un plan bine stabilit. De asemenea trebuie sa fii si pregatit sa pierzi bani. Speram ca articolul nostru ti-a fost de ajutor. Spor la castiguri.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă