Foto: STB

Foto: STB

Moș Crăciun va urca într-un tramvai din București

Primăria Capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA) organizează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, un eveniment socio-cultural intitulat „Tramvaiul Colindelor”.

Mihai Diac 0 comentarii

În cadrul evenimentului organizat de STB, timp de trei săptămâni, pe traseul liniei 1 va circula un tramvai modernizat, special împodobit, care va străbate Bucureștiul și în care vor fi difuzate colinde şi alte cântece de iarnă, atât româneşti cât şi internaţionale.

Tramvaiul este de tip Bucur LF, a fost modernizat în uzina proprie a STB și este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și cu urarea „Sărbători fericite!”.

Tramvaiul special împodobit va avea un program normal de circulație şi va opri în toate staţiile de pe traseul liniei 1.

"Tramvaiul Colindelor este unul dintre proiectele prin care STB își dovedește atașamentul față de călători. Proiectul îşi propune să aducă o nuanță veselă peste peisajul urban, în cele mai circulate zone din Bucureşti", precizează un comunicat transmis de STB.

Comentarii

loading...