Foto Arhiva

Foto Arhiva

Motivele pentru care prinţul Harry l-a ales pe fratele său drept cavaler de onoare

LWilliam, ducele de Cambridge, şi Harry, viitorul duce de Sussex, au o legătură foarte profundă. Copilăria lor nu a fost una obişnuită, iar viaţa le-a rezervat evenimente diferite de cele ale muritorilor de rând, relatează online ziarul spaniol ABC.

Rl online 0 comentarii

Cei doi fraţi au crescut împreună, au învăţat împreună să înfrunte obiectivele camerelor, au petrecut împreună serviciul militar, au jucat polo împreună şi au avut prieteni comuni în afara şi în interiorul reşedinţei lor din Kensington Palace.

William avea 15 ani, iar Harry 12 ani când prinţesa de Wales şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Un eveniment tragic care le-a marcat viaţa şi despre care amândoi au vorbit în diferite ocazii.

Palatul Kensington anunţa joi că prinţul William va fi cavalerul de onoare al fratelui său mai mic, prinţul Harry, la nunta acestuia cu logodnica sa Meghan Markle, ce va avea loc luna viitoare. ''Ducele de Cambridge (William) este onorat de propunere şi aşteaptă cu nerăbdare să-i ofere sprijinul fratelui său la capela St. George din Windsor, în data de 19 mai'', se arată în comunicatul palatului.

Relaţia lor strânsă surprinde, ţinând cont de temperamentul diferit ale celor doi fraţi.

În timp ce William şi-a croit o imagine serioasă şi aproape că nu a apărut în tabloide - cu excepţia câtorva "scăpări" în perioada logodnei sale cu Kate Middleton - Harry şi-a petrecut tinereţea în petreceri stropite cu alcool şi a fost chiar surprins dansând la bustul gol în Las Vegas.

Pentru a nu mai vorbi despre apariţia prinţului Harry costumat în uniformă nazistă, şocând întreaga lume.

Prinţul William a fost întotdeauna fratele mai mare şi protector pentru Harry, mai ales după moartea mamei lor, Lady Diana. "De când a murit mama noastră suntem şi mai uniţi. Fratele meu este singura persoană din lume cu care pot vorbi absolut despre orice. Ne înţelegem la perfecţie", asigura prinţul Harry la împlinirea a 21 de ani.

Sentimente care s-au adeverit când Harry a devenit cavalerul fratelui său mai mare, William, la căsătoria cu Kate, ducesa de Cambridge, în 2011.

Logodna prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle a pus punct final unei situaţii curioase: cea a ducilor de Cambridge mereu însoţiţi de Harry.

Relaţia lor rămâne fluidă, cum a caracterizat-o cu umor prinţul William după anunţarea oficială a logodnei fratelui său mai mic: "Sper ca de-acum încolo să nu mai dea iama prin frigiderul meu".

Comentarii

loading...