10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleNaomi Campbell a devenit mamă la vâsta de 50 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă la vâsta de 50 de ani

Supermodelul a anunțat în mediul online că a devenit mamă pentru prima oară!

„O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții. Nu există dragoste mai mare”. Cu acest mesaj, Naomi Campbell confirmă că a devenit mama unei fetițe căreia nu i-a menționat numele.

De-a lungul timpului presa a speculat cu privire la o posibilă sarcină a lui Naomi. În mai 2017, ea a mărturisea pentru revista Evening Standard că își dorește să devină mamă, însă nu se grăbește:

„Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, având în vedere cum evoluează știința, cred că pot să fac asta când vreau”, spunea Naomi Campbell la vremea respectivă.

Recent, mai exact în urmă cu 2 ani, acesta mai făcea o serie de declarații cu privire la același subiect pentru publicația The Wall Street Journal Magazine. Naomi Campbell a fost întrebată dacă are în plan să aibă un copil. „Nu încă – o să văd ce-mi oferă Universul”, spunea ea atunci. În urma declarațiilor sale presa scrie că aceasta ar fi devenit mamă în urma unei sarcini purtate de o mamă-surogat. Vestea a surprins întreaga lume, având în vedere că  Naomi Campbell nu a anunțat că ar fi însărcinată și, totodată nu se știe dacă supermodelul s-ar afla într-o relație și, desigur, cine ar putea fi tatăl copilului.

În momentul fericitului anunț făcut marți, pe 18 mai, Naomi a etichetat-o în mediul online pe mama ei, Valerie Morris-Campbell în postare, însă nu a dorit să dezvăluie alte detalii. Naomi a fost fotografiată ultima oară pe pasarelă în timpul unei prezentări pentru Michael Kors în aprilie anul acesta.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă