21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleNaomi Campbell le dă clasă modelelor

Naomi Campbell le dă clasă modelelor

Naomi Campbell a revenit la prezentările pe podium după ce în luna mai și-a anunțat retragerea, într-un interviu de promovare a show-ului “Fashion For Relief”, de la Cannes.

“Nu știu dacă mai urc mult timp pe podium, sunt 32 de ani de când fac asta”, a spus ea, mărturisind că este pregătită să predea ștafeta noii generații de modele: “E o onoare să particip la prezentări. Mi-ar plăcea să fie preluată de tânăra generație, iar eu să stau în public și să privesc.”

Deocamdată, însă, Naomi Campbell arată atât de bine, încât eclipsează totul în jurul ei și doar colegele de generație, în special Kate Moss, i-ar putea sta alături cu aceeași forță. De altfel, în ianuarie, cele două supermodele emblematice au defilat împreună la Paris, la prezentarea colecției masculine realizată de creatorul de modă britanic Kim Jones pentru casa Louis Vuitton.

În această lună, “păpușa de abanos” a participat la Milano, la prezentarea colecției masculine primăvară-vară 2019, demonstrându-și încă o dată calitățile și experiența.

În ciuda frumuseții sale care o încadrează între cele mai frumoase femei din lume și care a fost prețuită prin nenumărate campanii de promovare, prezentări de modă și apariții pe copertele revistelor glossy din toată lumea, Naomi Campbell a mărturisit că întotdeauna a trăit cu sentimentul că nu are un corp frumos.

Cele mai citite

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...
Ultima oră
Pe aceeași temă