7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleNichiduta.ro - magazinul conceput special pentru cumpărăturile copilului tău

Nichiduta.ro – magazinul conceput special pentru cumpărăturile copilului tău

Și facem aceste lucruri nu din obligație, ci din dorința de a oferi tot ce este mai bun copilului nostru, pentru că are nevoie să crească și să trăiască într-un mediu cât mai sigur și mai sănătos.

 

Proaspeții părinți încep să caute din timp produse și accesorii pentru camera bebelușului astfel încât, atunci când vine pe lume, totul să fie pregătit.

 

Aspecte importante

 Salteaua pentru copil se cumpara cu sau fara patut? Mulți părinți își pun această întrebare. De preferat este ca aceste lucruri să fie achiziționate separat pentru că de multe ori se întâmplă să ne placă un pătuț, dar salteaua nu este de cea mai bună calitate. Deși nu pare o sarcină de pus pe primul loc, este una dintre achizițiile importante pentru sănătatea, siguranța și odihna bebelușului.

 Pentru a vă ușura sarcina, puteți comanda aceste elemente și online de pe site-ul dedicat exclusiv pentru copii, nichiduta.ro. Când ne dorim o pereche de pantofi nouă, ne comandăm produse de pe un site de încălțăminte, un parfum de pe un site de parfumuri, iar accesorii și alte lucruri destinate copilului, de pe nichiduta.ro.

 E-shopul a reușit să se afirme destul de rapid în mediul online și asta pentru că în permanență și-a extins gama de produse oferind produse versatile și complete pentru fiecare client în parte. Mai mult decât atât, calitatea produselor a fost scopul lor principal, iar portofoliul de clienți a crescut vizibil tocmai din acest considerent.

 Printre varietatea de produse regăsim inclusiv pătuțuri și saltele pentru bebeluși. Sunt realizate din materiale versatile, dimensiunile și culorile de asemenea diferite. Însă toate aceste produse oferă siguranță și calitate înaltă pentru creșterea copilului.

 

De ce ținem cont atunci când ne achiziționăm un pătuț

 În primele luni din viață, bebelușul nu se poate coordona singur, astfel că tot ceea ce ține de confort și siguranță depinde doar de noi. Faptul că în această perioadă copilul își petrece cel mai mult timp în pătuț, este necesar ca acesta să fie ales cu o deosebită atenție.

 Elementele de siguranță nu trebuie să lipsească sub nicio formă! Ținem cont, în primul rând, ca distanța dintre zăbrele să nu fie mai mare de 3 sau 4 cm, pentru ca cel mic să nu se accidenteze.

 Dimensiunile pătuțului trebuie luate de asemenea în considerare, pentru că odată cu trecerea timpului și bebelușul crește astfel că va putea încerca să coboare din pat, iar riscul de a se lovi este mare.

 Cu cât pătuțul este mai înalt, copilul va în siguranță. Desigur, că în gama de produse de la Nichiduță găsim și paturi pliabile, astfel că ne va fi mai ușor să-l reglăm în funcție de vârsta bebelușului.

 Salteaua pătuțului! La fel ca și pătuțul, salteaua este extrem de importantă. Aceasta trebuie să fie, în primul rând, de cea mai bună calitate, să conțină materiale antialergice, netoxice. Materialele din cocos, bambus sau latex sunt printre cele mai potrivite atunci când ne alegem o saltea.

Acest aspect poate influența atât confortul, cât și sănătatea celui mic. Dimensiunile de asemenea sunt importante și atunci când achiziționăm salteaua, nu trebuie să rămână spațiu între marginile pătuțului și saltea.

Magazinul nichiduta.ro vă pune la dispoziție tot ce este necesar pentru camera micuțului vostru!

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă