15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleNicole Kidman, muza unui album de muzică

Nicole Kidman, muza unui album de muzică

Vedeta poate fi ascultată cântând pe melodia „Female”, unul dintre cântecele inspirate de #MeToo, iar Urban spune că actriţa a fost sursa de inspiraţie pentru cel puţin alte două cântece care au fost lansate la finalul lunii aprilie.

„Cu siguranţă ea este fata din cântec”, a spus el legat de „Steal My Thunder”. „Mulţi, mulţi bărbaţi vor înţelege piesa asta”, citează Billboard.

Între femeile care au participat la realizarea albumului se numără cântăreaţa country Kassi Ashton, chitarista Lindsay Ell şi cântăreaţa pop Julia Michaels. 

Keith Urban afirmă că nu a fost o decizie conştientă, ci s-a lăsat doar condus de experimentul creativ. „Există o puternică prezenţă feminină pe mare parte din album şi, încă o dată, totul este organic”.

Cântăreţul mai spune că soţiei lui îi plac foarte multe cântecele pe care le-a scris pentru ea şi pe care le-a inclus pe noul album. Ea a participat şi la un eveniment Spotify la care Urban a cântat în Nashville, urcând pe scenă alături de soţul său. 

„Nu a scris niciodată cineva un cântec despre mine. Trebuie să te facă să te simţi foarte bine”, a adăugat artistul în vârstă de 50 de ani.

Al 11-lea album de studio al lui Keith Urban, „Graffiti U” – care cuprinde 13 piese – a fost lansat pe 27 aprilie, prin casa de discuri Capitol Nashville.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă