Noi detalii în cazul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol

Noi detalii în cazul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol

Publicaţia din Portugalia, Correio da Manha, a deschis ediţia de miercuri, 10 octombrie, cu o nouă dezvăluire în cazul în care se află Cristiano Ronaldo. "Real Madrid l-a obligat pe Cristiano Ronaldo să o plătească pe Kathryn Mayorga", este titlul dat de lusitani.

Rl online 0 comentarii

Acuzaţiile de viol au luat amploare, iar CR7 este forţat să ia măsuri. Potrivit jurnaliştilor portughezi, jucătorul de 33 de ani s-a deplasat până Portugalia pentru a discuta cu avocaţii săi şi a pune la punct strategia de apărare.

Ronaldo susţine că este victima unei înscenări din partea americancei, Kathryn Mayorga, iar clubul Real Madrid este cel care a avut ultimul cuvânt de spus în acest caz. Conducerea galacticilor l-ar fi pus să ajungă la o înţelegere cu femeia care l-a acuzat de viol.

În 2009, spaniolii l-au transferat pe Ronaldo de la Manchester United pe 94 de milioane de euro şi nu au vrut ca imaginea clubului şi a jucătorului să aibă de suferit, aşa că l-au pus pe atacant să îi plătească tăcerea lui Kathryn Mayorga. Ronaldo a plătit 375.000 de dolari, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, însă a susţinut că nu el a rănit-o, ci o alta persoană. Poliţia din Las Vegas nu a găsit acea persoană, iar cazul a fost închis, după ce Mayorga şi-a retras plângerea.

Comentarii

loading...