12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleNoi dezvăluiri în cazul morții Denisei Răducu

Noi dezvăluiri în cazul morții Denisei Răducu

Sora artistei, Adelina, a venit din Spania să pună la punct toate detaliile pomenirii și să facă demersurile prin care vrea să-i dea în judecată pe impresarii Denisei.

Și tatăl artistei este extrem de revoltat pe foștii impresari, care s-ar fi îmbogățit chiar și după moartea ei.

Boala hepatică necruțătoare, pe care ar fi contactat-o de la o banală manichiură, s-a instalat rapid și a evoluat galopant.

Familia artistei a apelat la cei mai buni doctori și au trimis dosarul Denisei la clinici renumite din întreaga lume. Au mers cu Denisa și la o clinică din Viena, acolo unde au încercat să învingă cancerul prin embolizare. 25 mii euro au costat cele 10 zile de spitalizare și tratamentul. Trimiși înapoi acasă, trăiau cu speranța că o minune o va face pe Denisa bine.

Mama Denisei merge la mormântul fiicei sale și de mai multe ori pe zi. Acum se pregătesc să-i facă parastasul de un an, când vor împărți haine și vor mai da de pomană și un pat, conform obiceiurilor. Părinții au decis ca lucrurile de valoare ale Denisei să-i rămână surorii sale, Adelina. Un apartament, o mașină și numele ei, un talisman pe care îl va purta toată viața aproape de inimă.

Acum, membrii familiei îndoliate încep și războiul pentru drepturile operelor artistei și sunt extrem de revoltați că impresarii Denisei ar ascunde contractele.

Nici impresarii, nici colegii de scenă nu și-ar mai fi amintit de Denisa. În ultimele săptămâni de viață ale acesteia, au apărut prin emisiuni artiști care susțineau că-i sunt prieteni. Atât de apropiați încât n-au fost prezenți decât la semnarea unor contracte cu beneficii materiale, iar la înmormântare au uitat de prietenie, mai susțin membrii familiei.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Regele Charles își reia activitățile publice. “A înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul împotriva cancerului”, afirmă medicii

Regele Charles al Marii Britanii va reveni săptămâna viitoare la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer. Acesta face...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....
Ultima oră
Pe aceeași temă