Noua Zeelandă: Ministrul pentru femei a mers cu bicicleta la spital pentru a naşte

Noua Zeelandă: Ministrul pentru femei a mers cu bicicleta la spital pentru a naşte

Ministrul pentru femei din Noua Zeelandă, Julie Anne Genter (Partidul Verde), a ales să meargă spre spitalul unde urma dea în curând naştere primului său copil, pe bicicletă, informează AFP.

Rl online 0 comentarii

Deşi aflată în a 42-a săptămână de sarcină, Genter (38 de ani), o impătimită ciclistă şi totodată ministru asociat pentru transporturi, a făcut duminică pe două roţi drumul de un kilometru dintre domiciliul său şi Spitalul Municipal din Auckland, acelaşi spital public unde, pe 21 iunie, a născut şi premierul Jacinda Ardern, în prezent deja întoarsă la atribuţiile sale.

'Frumoasă dimineaţă de duminică pentru un drum cu bicicletă, către spital, pentru inducerea naşterii. A sosit momentul, uraţi-ne noroc', a scris pe Instagram ministra.

"Partenerul meu şi cu mine am pedalat pentru că nu era suficient spaţiu în maşină", a glumit Genter pe reţelele de socializare, ataşând o poză în care poate fi văzută pe bicicletă.

"Acest lucru m-a făcut să fiu în cea mai bună stare posibilă", a dat asigurări ea, precizând că s-a dus la spital pentru a naşte.

Guvernul de centru-stânga al Noii Zeelande susţine puternic ideea unui transport ecologic.

O purtătoare de cuvânt a Partidului Verde a declarat luni după-amiaza că Genter nu născuse încă.

Comentarii

loading...